RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Modelarska sezona 2013 u Novom Sadu
Gabor:
Letelo se danas. Prvi smo stigli mi iz Bečeja, sa tri modela
Sa Sky Hero-m sam hteo napraviti snimak iz vazduha, ali pri prvom letu pojavila se neka tehnička greška na motoru, pa je model prizemljen. Rasklopiću motor da vidim šta se dešava.. Sa Cap i sa Extrom sam napravio dosta letova
Kasnije nam se pridružio Slobodan i Stojan, oni su leteli jedrilicu...
... pa Bata i na kraju Sale... Sale je odleteo svoj program, šteta što nisam stigao sa fotoaparatom da ga slikam. Sa rotorom prema dole, zamalo da kosi travu. Sale, svaka čast!!! (res)
Bata je leteo Quest i kako je on rekao, posle tri godine je opet poleteo helikopter Frenzy
SloMi:
Stojan i ja zatekli smo Gabiku i njegovog drugara iz Bečeja, već su bili pripremili 2 motornjaka.
Ja sam raspakovao moju e-jedrilicu Paragon, pa smo leteli i naizmenično i zajedno, ja visoko na drugom delu aerodroma, Gabi figure nad pistom. Momak to sve bolje radi. Povremeno je Paragona leteo Stojan uz moju asistenciju. Ubrzo nam se pridružio Sale pa nam je
demonstrirao let helikopterom na leđima na 20 cm od trave. Da se smrzneš, mislio sam da hoće da sleti. Da je još malo sišao mogao je da pokosi pistu na nulu. Svaka čast za pilotiranje. Kasnije sam gledao njegov rotor, bio je sav od trave, ali neke druge. Na kraju se pojavio i Bata, pa se i on naleteo svog motornjaka i helikoptera. Bili smo aktivni, letelo se do 19h...
Sve u svemu lepo provedeno popodne
batans:
Juce pravo vreme za modelarenje i izlazak na nas Cenej. Mala odabrana druzina i uzivanje u letenju. Ove dve fotografije bi trebalo da na malo atipican nacin prenesu utiske.
Danas posle kise odradjen glavni trening pa onda se krenulo i treniranje prstiju. Vreme je bilo odlicno jako malo vetra ,a posto sam na stadionu vozikao tu ga nije ni bilo. Sve u svemu bilo lepo letenje :)
Pozdrav Bojan.
chupko:
Nagradno pitanje za Cenejske letace.
Na ovom snimku se na oko 01:06 vidi neki modelar da je bio tog dana.
Ko je letac sa snimka?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version