RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Poseta i voznja na pravoj off-road stazi u okruzenju !?

<< < (13/34) > >>

Bigneda:

--- Quote from: duke on March 09, 2013, 09:14:08 PM ---Mozemo da uzmemo ono burence Hakinena na granici  (:beer:) ,a gde spavamo? Da pojurimo tu Helenu uvece da da intervju na Srpski mikrofon ...

--- End quote ---

Nemoj da ti se zena loguje na forum pa da dobijes ti 'mikrofon' i pre nego sto krenemo  :_D

Sto se spavanja tice to je moj zadatak, grci preporucili jedan hotel a sad za vikend cu pogledam sta se jos nudi i da resimo to pocetkom nedelje ;)

A 'burence' je uvek dobro doslo, silikonska creva imamo dovoljno samo jos racve da nabacimo i imamo svi infuziju usput bez pomeranja, samo da je 'cug' dobar  :_D :hehe (pijemo)

Agama:
E a stvarno moramo bre hotel da obezbedimo. Treba da saznamo konačni broj racera  :_D
Acaalexa, užice, vox ... a cupavi ?

matovic:
Samo da se ne pretvori u "paranoja u las vegasu"  :hehe

Nego vidi kaka mi je maska  :)aplauz

Samo jos da sklopim model do kraja  :_D

Agama:
Vala nedeljkoviću ti si baš pravi pivopija  (pijanoo), ti si bre kokakolicar
E za Duketa neznam al je matović pravi pivopija

Bigneda:

--- Quote from: Agama on March 09, 2013, 09:28:11 PM ---E a stvarno moramo bre hotel da obezbedimo. Treba da saznamo konačni broj racera  :_D
Acaalexa, užice, vox ... a cupavi ?

--- End quote ---

Ne brini ti za hotel nego javi definitivno koji nam je prevoz i koliko mesta imamo, pola Vita vec predjosmo !

Cupavom prosledjena poruka sinoc al ne odgovara ;) A Vox ako pomeri neki porodicni skup ide a ako ne :( bice nam zao...

Uzice je sutra u Beogradu pa ce vidimo sta kaze (ako se ne javi ovde pre toga) i to je to !

Ja danas kao uzeo malo da prekontrolisem model i ostavih ga celog i sitnim delovima, malo po malo i ode u rezance :) tako da proverite jos jednom i spremite ako se sta ima spremati ! ...da ne bude posle, kuku majko ovaj moj se raspade !  :_D :hehe :jaki:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version