RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Poseta i voznja na pravoj off-road stazi u okruzenju !?

<< < (16/34) > >>

Bigneda:

--- Quote from: duke on March 09, 2013, 09:53:16 PM ---
--- Quote from: Bigneda on March 09, 2013, 09:46:37 PM ---
--- Quote from: duke on March 09, 2013, 09:42:11 PM ---Jedino je malo shit sto se promenila prognoza za Seres na Accuweather ,subota ujutru pise par pljuskova,nedelja isto... Ali oni to znaju da menjaju iz dana u dan...

--- End quote ---

Ma idemo makar samo da brcnemo noge u moru :) Ako je i usput ovako ekipa raspolozena to se ne sme propustiti ;)

Vozili ne vozili bice show :)

--- End quote ---
Koje bre more   ")  nije bre Seres na moru ako mene nelaze navigacija  :sljus aaaauuuuu ko nas vozi  :notworking :pop:

--- End quote ---

Auuu bre Duke opusti se  :jaki: ...bice bre decooo jel volite brzu voznju !?  :o ") :hehe

Nije Seres na moru al moz poske da sidjes jos malo dole, bre ko da nikad nisi bio na halkikikirikijima :)  ()-()

Bigneda:

--- Quote from: Agama on March 09, 2013, 09:58:40 PM ---I idemo preko Makedonije  (<--)

--- End quote ---

eeee to ce kod jagodine na papir-kamen-makaze da odlucujemo  :_D :hehe :big smile lol

matovic:
@duke

nemoj da se brigas, pored staze ima bazen sa morskom vodom  :hehe

@agama D.O.O.   :_D

cekam da se skori 300% pa onda samo udarim cekicem i sve otpada sem tockova  :)aplauz

Agama:
 (:sok:) gledam sad i krivo mi je...sutra u Serres je trka 22 vozača je prijavljeno...nadam se da ćemo i mi biti složna ekipa otići na neku od sledećih da se potrkamo malo, red je. Toliko para, vremena i volje je uloženo moramo bre da vozimo što bi rekli bugari da karamo bgi  :)

Bigneda:

--- Quote from: matovic on March 09, 2013, 10:03:32 PM ---@duke

nemoj da se brigas, pored staze ima bazen sa morskom vodom  :hehe

@agama D.O.O.   :_D

cekam da se skori 300% pa onda samo udarim cekicem i sve otpada sem tockova  :)aplauz

--- End quote ---

...nemoj samo ko na Mugenu da otpada (sve osim blata)  :hehe :_D lol

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version