RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Sport Scale Mustang by Great Planes

(1/3) > >>

Anakin:
Nakon mnogo peripetija i premisljanja, model za sledecu sezonu je porucen. Iako sam resio da predjem na struju to se nije desilo. Piper je otisao bez motora, niko se za motor nije interesovao iako je prakticno nov i po finoj ceni. Ja nisam hteo da kupujem elektro setup dok motor ne prodam. Pocetak sezone se priblizava i resio sam da nastavim da teram na glow. Izbor je pao na model iz naslova. Napisacu par podataka o samom modelu a vise utisaka kada model stigne.

Razmah: 1420 mm
Tezina: 3.0-3.3 kg
Duzina: 1270 mm

Dimenzije su priblizno Hangarovom PTS-u ali, za razliku od njega, ovaj je i izgledom i letenjem vise skala. Stize kao ARF u okviru koga, pored svega standardnog, stize i pilot, kontrolna tabla i spiner. Krilo je stiropor/balsa, trup je konstruktivan. Komandne povrsine su vec zalepljene. Preporuceni motor je upravo onaj koji imam, OS Max 46AX, servoi Futaba 3003, koje cu uzeti. Ljudi pisu da leti jako lepo i predvidivo i da je jedina zamerka sto je malo brzi pa mu treba mesta na sletanju da iscedi brzinu. Sreca pa na 13. Maju imamo piste vise nego dovoljno.

Uskoro vise...

Bandi73:
Pozdrav !
već izvesno vreme , gledam ovaj model i izuzetno mi se sviđa. Ja sam ga napravio od penastih materijala i sad čekam da mi pristignu el. delovi da ga opremim, no i pored toga razmišljam da kupim i neki fabrički model. Gabor mi je ukazao na ovaj, pa me interesuje gde može da se naruči ili kupi, i koja je cena istog.
unapred zahvalan .
Bandi

svrco:
Anakin neka je sa srecom, da te dugo posluzi!  :)aplauz

Anakin:

--- Quote from: Bandi73 on January 25, 2013, 05:22:39 PM ---Pozdrav !
već izvesno vreme , gledam ovaj model i izuzetno mi se sviđa. Ja sam ga napravio od penastih materijala i sad čekam da mi pristignu el. delovi da ga opremim, no i pored toga razmišljam da kupim i neki fabrički model. Gabor mi je ukazao na ovaj, pa me interesuje gde može da se naruči ili kupi, i koja je cena istog.
unapred zahvalan .
Bandi

--- End quote ---

Ja sam ovaj uzeo u DMT-u, Austrijska firma slična Lindingeru i Švaji. Cena mu je bila 210 evra, ja sam ga uzeo za 160 jer je u toku popust do 65%. Gde može da se naruči ne znam jer je ovaj bio poslednji. Danas sam dobio mail da su im legle pare i da su poslali model i momentalno su ga skinuli sa sajta.

--- Quote from: svrco on January 25, 2013, 06:04:35 PM ---Anakin neka je sa srecom, da te dugo posluzi!  :)aplauz

--- End quote ---

Hvala, druže.

()-()

magic:
Drago mi je da si presekao po pitanju modela za ovu sezonu, dobra odluka. Da te dugo sluzi!

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version