RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

krakati thalon radi ko san

(1/2) > >>

r-xx:

Ova baterija kontinualno daje 100 A, a grune i 150 bez problema, medjutim ovi motori najprecizniji su 10/4.5 a i panch im je isti ko sa 11/4.7, tako da posle dosta probanja ipak 10/4.5...  Kraci produzheni suludo, sve je naravno carbon, u pitanju je blesava konstrukcija, i to sve savrsheno radi sa samo 4 elisice...

Iskreno nisam verovao da ce to stabilno da radi + duvalo je nenormalno, naza to stabilizuje bez problema, manual mod je malo agresivniji tako da cu da ga zhrtvujem za fale safe, i zhelja mi je da napravim veliki nebeski gps luster. Komponente su sve tu, a posle toga pravim letecu ogromnu skalameriju!!!

(pijemo) (pijemo) (pijemo)

gizmo:
100-150A?  mmmm

r-xx:

Svaka baterija ima na sebi nominalnu amperazhu (const) i max amperazhu (burst).. Ovo je krshtena baterija i koshta 160 e komad, ide za fenove, imam i baterije koje mogu da daju do 250 A, thunderpover itd, lako se proba i vidi se razlika odma, pa se to stavi na rc ampermetar i vidi se koliko  stvarno kontroler potegne ampera, castle creations kontroleri imaju u sebi memoriju zadnjeg leta, bace se na komp u njihov software i vidi se funkcija potroshnje struje celog leta, tako da se iz motora izvuche maksimum, odredjivanjem broja zubaca na pinjonu za helije, ili korak elise, bla bla...

Ja volim castle kontrolere i skoro svi heli su mi na castle, a imam i kontronik koji je josh bolji. Ovo sto braca kinezi prodaju je extra za te pare i isplati se, ali ipak to nije sve sto postoji na ovom belom svetu:

http://www.2dogrc.com/li-poly-batteries-67/6s-mad-dog-lithium-polymer-batteries.html

http://www.globalrcmodels.com/dualsky_gt_lipo.htm

dualsky na svojoj strani daje podatke o svojim baterijama tu je i parametar amperazhe: const i burst

eto...       (pijemo) (pijemo) (pijemo)                                        (<--) (<--) (<--)

r-xx:

Finalna fly verzija, skroz je lud ovako krakat, jako blesav za vozhnju i potpuno sam zadovoljan. Ovo ostavljam ovako i prelazim na letecu skalameriju..!!

(pijemo) (pijemo) (pijemo)

gizmo:
Ja sam iz prvog posta razumeo da taj quad vuce 100A tokom leta, pa sam se zato zacudio.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version