RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Tamiya truggy 1:10 blitzer beetl 2WD

<< < (2/2)

trijanglafly:
Hvala svima, ali morao sam nekako da obezbedim da bih se vozio. Elem, možda je tema trebala da bude u materijali / tehnike ali....

Evo da pokažem i najnoviji model lanaca WINTER 2012/13 koji izgleda stigao ovih dana, jer ga ranije nisam primetio. Evo slike na modelu i ljute devojčice što ne može da se igra sa narukvicama.

I narukvica kako izgleda ne montirana, kao i baloni koji su na oprugama amortizera.

Opširnije ću opisati zaštitu za LOSI XXX-SCT kada budem radio,jer će kod njega biti i rajsfešlus po osi auta za zamenu baterija bez odlepljivanja pokrivača. LOSI je takođe dobio zaštitu amorta u žutoj boji, jedi što nisam našao kišobran u boji crno/žuto (rockstar) tako da će biti čisto crn. Losi je ustvari kriv što sam krenuo u ovu doradu, ali kad sam video unutrašnjost nakon prve vožnje jednostavno mi je bilo žao da ga vozim bez zaštite. Ali o tome više u drugoj temi.

Pozdrav

rogy30:
Svaka cast na inovacijama, nesto cu i ukrasti od ideja  ()-()

rogy30:
Evo kako sam ti obecao stavio sam neke slike i video

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200179540187152.189357.1111002184&type=1

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document,"script", "facebook-jssdk")); Post

trijanglafly:
Bravo majstore  ()-()

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version