RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

APM 2.5

<< < (29/53) > >>

deki-ns:
Hvala na odgovoru.
Čim mi stignu novi propeleri probaću da promenim ove vrednosti pa ćemo videti kako se onda ponaša.

deki-ns:
A da li na ove motore umesto 10x4,5 mogu da stavim neke druge propelere i koje?
Trenutno ovde nigde ne mogu da nadjem 10x4,5 a mrzi me da čekam poručbinu iz HK-a i slično.

popovicr:
Deki drzi se te dimenzije propelera. Eventualno 10x5. Nece ti uticati na duzinu leta, ali mozes da bespotrebno da grejes motore i da brze praznis bateriju. Merio sam, probao....

deki-ns:
Stavio sam sundjerčić preko barometra i stavio sam neku penu izmedju APM i rama kako bi apsorbovao vibracije.Sada leti savršeno u svim modovima.U loiter modu nemrda, deluje kao da sam ga okačio  :)
Jedino se jos dešava da prilikom spuštanje hoće malo da se ljulja, verovatno usled turbulencija koje prave propeleri.

Sve u svemu sam prezadovoljan.

mrburns:
Da priupitam ovde vas korsinike APM-a....Pre dvadesetak dana sam sasvim normalno leteo moj quad, radio auto misije, sve savrseno u svim modovima..u medjuvremenu sam leteo nazu na drugom quadu i setim se juce da malo upalim i apm, odem u dvoriste, poeltim sasvim lepo, atti mod ne radi kako treba, skace kao lud, loiter mod totalno pobrljavio...ja kalibrisem kompas danas kada ono isto...sta je moglo da se zezne za to vreme dok ga nisam koristio?  ") ")

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version