RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

APM 2.5

<< < (30/53) > >>

mrburns:
Juce sam preflesovao sa apm i dalje isto..u stable modu leti normalno kao pre..ali u atti i loiter modu, totalno ne povezano..u atti leti kao baro senzor nije zasticen od vetra..a u loiter modu kao da je totalno raskalibrisan..imali neko predstavu sta je moglo da krene po zlu?

deki-ns:
Probaj da proveris elektro magnetne smetnje.Meni se qad slično ponašao jer mi je UBEC pravio prevelike EM smetnje.Kada sam ubec malo udaljio od APM i kada sam skinuo feritno jezgro EM smetnje su pale sa preko 60% na oko 20% i od tada leti savrseno

mrburns:
Nisam sada merio ali sam merio kada sam stavio apm a nakon toga nisam imao nikakve prepravke i tada je bio u minimalni granicama....ono sto meni ne ide u glavu...vozio ga sasvim normano, prezadovoljan bio, ostavim ga u sobi, ne vozim dve nedelje, odem pre neki dan da ga provozam malo kad on totalno poludeo...

mrburns:
i agonija je koancno resena..posle mnooogo sati guglanja i raznih provera svega i svacega, problem je bio u *ebenim elisama?
  (:sok:) i ako su elise bile istih dimenzija kao predhodne, problem u geometriji je sigurno bio...

cakra:
Sad ne razumem...jesi li menjao elise u medjuvremenu? ili...;)

imas ovde negde u ovom topic-u kako da spojis ubec na apm...

pozz

(<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version