RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

APM 2.5

<< < (10/53) > >>

rolex:
Ima li ko možda viška kutiju za apm2.5?

kole_niš:
Preliminarna testiranja, 2.92beta, jak vetar i Loiter YAW, testiranje stabilnosti i GPS preciznosti.

milos.p:
Pozdrav,
Upravo je stigao ArduFlyer, sve sam zalemio i spakovao u kutijicu Ardupilot. Međutim, interesuje me napajanje jer nemam PowerModule. Pretpostavljam da JP1 mora biti postavljen a da će ploča dobiti napajanje preko ESC-a?

kole_niš:

--- Quote from: milos.p on April 22, 2013, 11:15:52 PM ---Pozdrav,
Upravo je stigao ArduFlyer, sve sam zalemio i spakovao u kutijicu Ardupilot. Međutim, interesuje me napajanje jer nemam PowerModule. Pretpostavljam da JP1 mora biti postavljen a da će ploča dobiti napajanje preko ESC-a?

--- End quote ---

Da, pročitaj detalje na code.google.com, vodi računa o žicama esc-ova, da ne idu ispod ploče. I predlog, da najpre sve isprobaš u stabilize modu, a tek onda pređi na ostale funkcije.

btw, snimak od malopre, Arducopter u NASA-i ...

milos.p:
Hvala Kole!
Koristim X650 Quad sa RcTimer-a. Međutim, ESC-ove sam uzeo sa starijeg quada te stoga ne odgovaraju predviđenim mjestima. Iste sam morao povući bliže centru quada pa samim tim ESC-ovi se nalaze u neposrednoj blizini ploče. Da li ovakva konfiguracija može uzrokovati mogući problem?

Snimak je cool!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version