RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

APM 2.5

<< < (15/53) > >>

rolex:
Hvala, javljam se kad stigne

mrburns:
Da li neko koristi APM 2.5 sa RC timer a.......porucio sam ga..za koji dan mi stize.....vidim da ga dosta hvale po netu sa ovom 3.0.1 verzijom.  4e

kole_niš:
Trebalo bi da smo svi tamo kupili, nekoliko puta je jeftinije :)

--- Quote from: mrburns on August 30, 2013, 09:31:35 PM ---Da li neko koristi APM 2.5 sa RC timer a.......porucio sam ga..za koji dan mi stize.....vidim da ga dosta hvale po netu sa ovom 3.0.1 verzijom.  4e

--- End quote ---

djgorandj:
Ja koristim 2.5 sa rc timera, 3.0.1. i mogu reci da sam prezadovoljan. Do duse kole je zasluzan sto sam ga ponovo vratio na letelicu, inace sam vozio wii. Gps radi super, rtl takodje loiter i alt hold. Gimbal nosim karbonski slican rc timerovom, onom alu gimbalu, imam i njega ali karbonski je 100 grama laksi pa je iz tog razloga na mom quadu.

Ovo je zadnji snimak a sutra ce biti jos, tj posle snimanja, najverovatnije u ponedeljak. Treba dostelovati yaw, non stop se cimka levo desno, ne puno ali se cima, mozda malo vise utegnuti pid za yaw, ostalo sam zadovoljan, mada nikad nije dosta, uvek moze bolje. Toliko za veceras.

kole_niš:
Bravo @Djgorandj!

Elem,
testirao sam neke propelere danas, pošto još uvek čekam karbonce sa rctimer-a, i kao što reče jedan od mojih prijatelja "...vozim ja normalno, 230kmh, kad odjednom presretači..."

Uglavnom, kao i kod ostalih jeftinih propelera, dešava se spontano pucanje u letu, međutim, ovde je bilo moguće i nakon pucanja kontrolisati letelicu, bar do prinudnog sletanja. Na snimku se jasno vidi kako prop puca, a posle tog praska bilo je jasno šta je u pitanju i mahinalno dodavanjem gasa u stabilize modu preuzimam kontrolu, mogao sam i da je dovučem, ali sam odlučio ipak da je spustim (bila je na 100-150m od mene). U pitanju je Hexa 4s 1100kv 10.45 props oko 3kg sa gimblom. Sve u svemu, nema štete, iako na snimku izgleda  dramatično ... Ništa nije editovano i doterivano, snimci su sirovi...

http://www.youtube.com/watch?v=JPydQ8jF5fU&feature=youtu.be

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version