RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Modelarska sezona 2013 na 13 maju
drjack:
Da ne kazu da na 13 maju nema nikog. Evo nesto slika od proslog vikenda.
Vreme je bilo idealno, a i skupilo se povece drustvo.
drjack:
Današnji dan je bio izuzetan za letenje.
Evo malo slika.
Docekali smo i AIR SERBIA no.1
chupko:
Citabrija brije dobro :)aplauz
SABURO:
Da malo osvezim temu, jbg nismo bili azurni po pitanju fotografija tokom godine. Generalno, letelo se dosta ali ne toliko puno kao prethodnih godina...valjda je tome i razlog blagi pad zainteresovanosti/zasicenosti kod odredjenih ljudi. Nazalost!
Danas je bio jako lep dan za letenje, pa sam igrom slucaja (testirao sam novi ESC) imao napunjene baterije i otisao da napravim par letova sa Sparkom i naravno Twister DLG-om. Dosao sam oko 11h i naravno da nije bilo nikoga od RC modelara do nekih 13h kada su Gatozza i Natalija stigli,a nesto kasnije i pnedic....Ocekivao sam makar par ljudi, jer dan je bio prelep za letenje. Fotke nemam jer sam bio zauzet letenjem DLG-a :-)
Gatti.Gatozza:
Da, divan dan za letenje, nije bilo daška vetra, temperatura u visokom plusu...
Napunio sam baterije za Domin8trix-a, ali nisam leteo jer je u vreme kada smo stigli letela velika avijacija, pa sam napravio par letova Breeze-om, sa polupraznim baterijama jer njih nisam napunio :/
Imao sam čast da nekoliko puta poletim DLG, koji se stvarno lepo ponaša u vazduhu. Prvi put sam leteo avion koji ima flapsove, i moram da kažem da savršeno rade posao, a stvarno daju dodatnu draž letenju. Jedva čekam da poletim Maxx-a. Takođe, napominjem da DX7 i 9X imaju krš od gimbala u odnosu na JR stanicu.
Nikola jako dobro vlada Twisterom (očekivano) i ponekad leti na način na koji verovatno ni njegov konstruktor nije planirao. Da, DLG jako lepo leti i na leđima.
Sad mi je žao što nisam došao ranije, nego tek u 1.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version