RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Modelarska sezona 2013 na 13 maju

<< < (2/5) > >>

mile:
Da ne otvaram novi topik, Beograd, Savski nasip, 13.04.

drjack:
11.05.2013.

Iako je danasnja prognoza predvidjala pogorsanje vremena popodne, ono nas nije zakacilo.
Okupili smo se u manjem broju,  Branek Nikola, Mile Brano Tosa i ja. Velika avijacija nam nije mnogo smetala. Vreme odlicno, vetar slab ali  je cesto menjao smer da bi se kasnije potpuno smirio. Bilo je dosta termike pa je Brano jedrio sa svojom 3-metarskom jedrilicom, prva trojica su vezbali  IMAC a ja sam se zabavljao sa Citabrijom i Spacewalkerom. Tosa je uzivao u debeloj ladovini ispod novog satora koji je Branek doneo. Evo i par fotki:

sova:
da ne otvaram novi topik i u novom sadu je bilo letenja 11.05. al veter nas brzo rastera jer sam ja kasno dosao oko tri popodne

miša2002:

--- Quote from: sova on May 12, 2013, 01:55:29 PM ---da ne otvaram novi topik i u novom sadu je bilo letenja 11.05. al veter nas brzo rastera jer sam ja kasno dosao oko tri popodne

--- End quote ---

ccccccccccccccc   :big smile
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,10729.0.html

Anakin:
Nisam znao gde ovo da stavim pa reko, ajde ovde, najvise smisla ima. U nedelju vise manje standardna ekipa na 13ici. Vreme toplo... pretoplo, vetra skoro pa ni dasak. Lepo smo se naleteli. To je to o letenju nego... U pauzi letenja, isprica mi Veljko pricu o fensi Mejzlik carapicama za propeler. Paralelno mi je gosn. Kariklic pricao istu tu pricu ali u svojoj verziji (o Magic carapicama). Elem, bilo je urnebesno pa rekoh da ce ih ova fotka sigurno zanimati. Sa sve halterima... :big smile

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version