RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

DX6i i Phoenix podesavanje....

(1/5) > >>

core.graphic:
pozdrav,
uzeo sam za novu godinu kod Zajka Spektrum DX6i i malo sam se zezao u Phoenix-u sa 120SR.... takodje ga i letim s istim....
nego, zanima me zasto ne mogu phoenix-u da dobijem onaj cetvrti kanal.... ako znate na sta mislim! to mi je potrebno da bi mogao leteti neki ozbiljniji heli (koji nije 4ch ako se ne varam)

takodje sam primetio da kad je na "XAudio" i "OpenAL" "controller view" prozor vibrira.... a kad stavim na DirectSound onda je mirno, ali kao da zapinje , odnosno ima manje FPS.... mada pishe 60

dal mozda josh nesto treba da se instalira.....
ovaj kabl sam nabavio i njega koristim, kad ubodem USB svetli "crveno"..... imam Win 7 64bit....

pomozite ljudi :)
hvala

core.graphic:
imate li neku ideju.... ?

Vaci:
Brate imam isti operativni sistem, istu stanicu, simulator i kabl, i imam isti problem, a resenja nemam. Primetio sam to samo kad sam radi razonode probao da letim 3d heli. Inace letim quad pa se nisam upustao u resavanje tog problema. Ali posto cu verovatno nabaviti i neki 3d heli voleo bih da i ja vidim resenje za to.

Gatti.Gatozza:
probaj da postaviš throttle da bude konstantan oko 90%, a koristi throttle kanal za swashplate. trebalo bi da radi tako, čini mi se da onda možeš da praviš invert let i sve one 3D heli zezancije.

core.graphic:
evo sad sam probao.... ma nema shanse.... jednostavno nece da se pojavi taj kanal.... cak sam pratio jedno tutorial na YT, isto za DX6i i njemu se pojavi taj kanal.....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version