RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI
DX6i i Phoenix podesavanje....
Vaci:
Druze mislim da sam resio tvoj problem. Trebalo mi je jedno 10min uz Phoenix razmisljanja sta bi moglo da bude. Ja moj kablic nisam uzeo od Zajka vec sam ga dobio uz neki 4ch heli. I izgleda da je Zajko bio u pravu, verovatno ti je kablic za 4ch stanicu jer izgleda identicno kao moj. Zato program vidi samo 4 kanala...
Elem, za letenje helija ti treba samo 4, nemoj da te lazu :) Ja sam sa tom 4ch stanicom leteo 3D helije u simulatoru. Ali moras da izvedes jedan stos, a to je da upalis motore preko neceg drugog a gas da koristis kao colective. U drugom simulatoru sam motore palio preko tastature, a u Phoenixu mozes ovako
Ovo ti je podesavanje da ti na Dx6i motor na heliju bude stalno ukljucen, sa podesenim ostalim stvarima. Jednostavno selektujes neaktivan kanal za gas i kliknes invert. Program ga stavlja na 100% i to je to. Dalje ti je na gasu colective i uzivas u voznji. Ako ti se svideo moj post klikni na like! 8) :_D
core.graphic:
vaci ,ti imas kolko vidim 1,2,3,4 i 6.... ja ne mogu da dobijem taj 4 ,nit da ga namestim.... nije bitno, porucicu drugi dongle, posto ovaj i kad namestim da letim 4Ch helije ili avione, on ima neke ispade.... tj. desava se ovo... kao da je slab kontakt, a ono sto rekoshe podesi u windows-u, to je gotovo nemoguce... jbg. losh dongle...
Vaci:
Nenene druze nemam ni ja 4 ch, ne reaguje na stanici. Samo kliknes na Controller channel meni na throttle delu, i odaberes nekoriscen kanal, kao sto je 4. Posto je nekoriscen po difoltu je 0. Kliknes invert i dobijes vrednost 100. Time si dobio da su ti motori na maksimumu cim odaberes heli.
Znaci i ja imam samo 1,2,3 i 6, nemam 4. Iskopiraj ovo sa slike i probaj. Ne vidim kako bi moglo da omane.
sman:
nemojte da se mucite vise, kupite ceo komplet i uzivajte, ovde vam je najpovoljnije... (nene) (<--)
http://www.banggood.com/Wholesale-12-in-1-Usb-2_0-Dongle-Almighty-Flight-Simulator-p-57051.html
http://www.banggood.com/Wholesale-14-In-1-Real-Flight-Rc-Usb-Simulator-For-Aerofly-Phoenix-Xtr-G5-Esky-Wfly-p-61884.html
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version