AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

Beograd iz vazduha - zimska verzija :)

<< < (2/3) > >>

darko:
Jesu li ovi snimci FPV jer ako je udaljen 600 metara to je bas daleko!
Ali fantastični su snimci, ponovicu ponovo ono sto sam prije rekao a to je da ti nema ravnog na ovim nasim protorima a i sire !
Neko ce reci da ti je lako posto imas vrhunsku opremu ali oprema je tek 50 posto, treba tu jos dosta toga !
Svaka cast !

gizmo:
Hvala Darko  ()-()
Kada je tako daleko uglavnom se oslanjam na sliku sa monitora, posebno ako treba negde "precizno" da prodjem kao preko ovog dimnjaka.

danko:

--- Quote from: gizmo on February 13, 2013, 10:37:47 PM ---Nije mi bila frka da proletim preko jer sam pretpostavljao da nista ne moze da mu se desi od tih 1/2 sekunde (sem sto se na kratko zamaglio objektiv).
Vise mi bila frka jer je bio ~600m udaljen  (fiu)

--- End quote ---
Meni prvo što pada na pamet je neka žestoka turbulencija jer ipak je to odžak iz toplane, i pretpostavljam da gomila toplog vazduha izlazi sa tim dimom..

Ali u svakom slučaju fenomenalno :)

gizmo:
Mislim da je u pitanju samo vodena para, jer sve toplane valjda sada rade na gas...a i nisam bas posred preleteo, vidis da sam malo djidao sa strane  :big smile

fenix:
 (res)  pogtovo za dio gdje je okto isao na grijanje elektronike,sad je to dimljeni okto  :_D Ovo  je bas BEO grad.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version