RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Koliko nas ima u auto RC svetu?
Vox:
1. Ico Zajko (Beograd) Losi 1/10 2WD Rockstar XXX-SCB + Spektrum (regularan) PS. mozda ga i nabudzim !?
Losi 1/10 2WD Speed NT Nitro + Spektrum (regularan) PS. Off-Road tires !?
2. Đorđević Dejan (Požarevac) Losi 1/10 2WD ROCKSTAR XXX-SCT + Spectrum (klot) / ESC + BRUSHLESS 3300kv Hobbyking (a može i stock)
Tamiya 1/10 2WD BLITZER BEETLE Truggy + Modelcraft GT2 ili Kyosho PERFEX / ECS LRP + Mabuchi 540 PS. Tyres ćelave
3. Bigneda (Beograd) Losi xxx SCT standard, 1/8 buggy truggy nitro brushless
4. Jose Luis (Beograd) losi speed nt nitro 1/10+spektrum DX3s.off road gume,1/8 buggy i truggy( nitro)
5. Vlada (Novi Sad) Traxxas Slash za 1/10 4WD SCT klasu + planiram nabavku jednog za 2WD SCT
6. Nele (Zajecar) Losi Ten SCTE za 1/10 4WD SCT klasu - u planu i nabavka 2wd SCT...
7.Donkihote(Bečej) Losi 1/10 2WD Rockstar XXX-SCB-stock verzija možda dobije na proleće neki brushless combo
8. Sman (Slobodan,Vranje) Kyosho ultima
9. Sman (mladji) Turnigy 1/10 2WD
10. Ivanmagd (Beograd) Losi XXX SCT 1/10 ReadyLift stock (za sada ne razmisljam o nabavci brushless setup-a)
Losi Lst 2 1/8 Nitro sa Axial 0.28 monstrumom
11. Nebojsa n.artur (Beograd) 1. Losi 8IGHT-T 2.0 RTR Nitro
2. Traxxas Jato 1/10, 2WD, prebacen na elektro i prebacen sa 2. na 1. brzinu,
elektro motor 3250 kV, baterija 2S, nadam se da moze da upadne
u kategoriju iz naslova teme.
12. Uzice - Za sada imam 1/5 benzin, 1/8 buggy elektro, 1/10 sc elektro, 1/10 on road nitro...
13. Dušan Čagorović Chaggor 1. Kyosho Inferno ST US Sport Nitro + FLYSKY GT3B
( mene zna samo Zajko) 2. Kyosho Inferno ST RR EVO Nitro + Spectrum dx3r Pro
14. Alexca (Beograd) I ja se pridruzujem klasi 1/8 nitro buggy i truggy.
15. Vox Voja 1.Kyosho Truggy ST-RR - nitro
2.Kyosho Ultima DB
zajko:
Odlicno ide.... 10 smo prebacili, kako nabroja Bigneda, trebalo bi da prebacimo i 20 potencijalnih takmicara,... i recimo da mozemo da za sad svrstamo
generalno u kategorije
1/10 elekro 2WD + 4WD (nisma siguran jel ovo moze da se mesa) ipak najbrojniji
1/10 nitro (tanko)
1/8 Nitro Buggy - Truggy
i valjda 1/8 Monsteri i slicno ... mmmm Valja li ovako !? Izvinjavam se, za neke sam automobile cuo ali ne znam sta su, gde da ih brojim...
Kad bude video Magic, sta sve pisemo bez njegove cenzure pasce u nesvest !! :sljus :sljus
Trebalo bi ovaj PAP (popis auto populacije) da smestimo u neku tabelu, sad neko iskusniji (Bigneda :big smile) moze da formira neke kategorije
i da popise po kategorijama vozace i vozilo
:_D
Agama:
Zajko ja ti pričam sve vreme da nas ima i da kad bude ozbiljna staza biće nas još više :)
Ali definitivno treba Bigneda sve da napravi plan i kategorije, jer se najviše razume (čude se italijani i nemci odakle toliko znanje (res) . Tako da bi njega trebali da izaberemo kao predsednika "kluba". Ne bih želeo da bude kao prošle godine, svi kao nešto znaju a na kraju tri babice i kilava deca :).
zajko:
Slazem se u celosti i dajem skroman doprinos... i glasam
BIGNEDA el Presidente na PAP (Popis Auto Populacije) (yay) :_D
PS. Napravi oma tabelu sa kategorijama, imenima drivera i masinama... inace ti ukidamo bubnjeve !!
PS. Ahaa, lici malo na tebe... Ova druga, sto je mazes na kraju, mi rece da imas malo rapave ruke od Automobila... i tesku ruku ...
trijanglafly:
Što napisa gore kolega "" mene zna samo Hoze"", nadam se da će i ostali da me uskoro upoznaju, kao i ja sve. Što birekli crnogorci: Nije bitno dal je muško ili žensko, bitno je da mali odsluži vojsku. Tako da, ko god samo da nas predstavi u najlepšem svetlu komšiluku i Evropi. Ako je Lošmi libero i nema male indijance da mu pale logorsku vatru onda je on najbolji kandidat. Mi oženjeni i sa prikolicama i poluprikolicama ne možemo da damo svoj maximum.
Moj konačan odgovor je DA.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version