RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Koliko nas ima u auto RC svetu?

<< < (5/9) > >>

Bigneda:
 lol oo)) :hehe pokidah se od smeha citajuci ovo :) ...ni kriv ni duzan dobih 'zig' !

Ako i ja mogu nesto da se pitam pre bi uzeo neko mesto savetnika nego predsednika ;) nekako gledajuci ove nase politicare 'ti' uvek najmanje nahebu ;) ovi 'direktori-predsednici' malo malo pa sviraju 'klavir' ili idu na exkurziju u strane drzave na klavirske koncerte :)

Elem titule onima koji ih hoce ili im nesto znace (a ima ih hvala bogu), meni slabo :) JA bi da se 'vozam' sa 'drugarima' a ne 'gospodom' ;)

Kad napravimo nesto vredno pomena (zajedno) onda titule mozemo i iz sesira da vadimo totalno ce biti svejedno ;)

...a da, na gornji spisak dodajte Kristijana (koji nije obavesten o cemu se radi) :), Cupavog, Marka, Duketa, mog komsiju pivopiju koji ima par modela al nema stazu pa jelte nece da dolazi ;) i eto predjosmo famoznu cifru od 20tak a ima sugurno jos par koji se sporadicno pojavljuju ali nisu u toku (obavesteni) o dogadjajima pa ne mogu pravovremeno reagovati :)

Pozdrav ! ...od savetnika, ministra, po tetkinojs strani, sekretarice iz rodnog mesta predsednika i partijskih korena osnivacke skupstine  (yay) :_D :hehe :jaki:

Agama:
 :)aplauz bravo dottore. Pa bre i Zuba je tu sa 6s baterijama  :)

zajko:
Dr. Zuba voli i sa automobilima da leti kroz vazduh a ne da ih vozi po stazi... Njemu staza ne treba !! (<--)

Bigneda:
...njemu samo pravac treba i malo zbunja da ceka u zasedi ! Ko americki panduri u 70-80  :_D :hehe (yay) lol

trijanglafly:
Ohohoho ima nas za više ozbiljnih trka (pijanoo). Nego Zajko dal ćeš imati mesta za sve zainteresivane ili da angažujemo buldozer, greder i utovarivače da proširimo imanje :hehe :hehe :hehe. Ozbiljan broj (res). Ima tu i ovih sa drift modelima iz Bečeja znam bar dvojicu. Još kad bi se svi latili alata bila bi staza gotova za 2h. :)aplauz A ostatak vremena bi bogli da (pijemo) ()-() ili  (<--).

Bignedo čestitam i proveri za one gume???

Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version