RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Koliko nas ima u auto RC svetu?
Agama:
Slažem se i ja u potpunosti i podržavam celokupnu akciju! :)
trijanglafly:
U pravu si Miloše, uz svakog trećeg neka doje još barem jedan ima da vozimo samo 1:10 2WD u tri ture. Bitno je da se bar mi ovde prebrojimo što se tiče klasa, da kada se dogovorimo da se nađemo to bude jedan kvalitetano proveden dan. Mislim da je kasno 1.Maj za početak druženja, već bi trebalo da se krene sa okupljanjima u martu, pa čak i kraj februara. Ne moraju to da budu neke trke nego čisto revijalno druženje gde će svi biti pobednici jer je nešto počelo da živi i u našoj zemlji.
alexaca:
1. Ico Zajko (Beograd) Losi 1/10 2WD Rockstar XXX-SCB + Spektrum (regularan) PS. mozda ga i nabudzim !?
Losi 1/10 2WD Speed NT Nitro + Spektrum (regularan) PS. Off-Road tires !?
2. Đorđević Dejan (Požarevac) Losi 1/10 2WD ROCKSTAR XXX-SCT + Spectrum (klot) / ESC + BRUSHLESS 3300kv Hobbyking (a može i stock)
Tamiya 1/10 2WD BLITZER BEETLE Truggy + Modelcraft GT2 ili Kyosho PERFEX / ECS LRP + Mabuchi 540 PS. Tyres ćelave
3. Bigneda (Beograd) Losi xxx SCT standard, 1/8 buggy truggy nitro brushless
4. Jose Luis (Beograd) losi speed nt nitro 1/10+spektrum DX3s.off road gume,1/8 buggy i truggy( nitro)
5. Vlada (Novi Sad) Traxxas Slash za 1/10 4WD SCT klasu + planiram nabavku jednog za 2WD SCT
6. Nele (Zajecar) Losi Ten SCTE za 1/10 4WD SCT klasu - u planu i nabavka 2wd SCT...
7.Donkihote(Bečej) Losi 1/10 2WD Rockstar XXX-SCB-stock verzija možda dobije na proleće neki brushless combo
8. Sman (Slobodan,Vranje) Kyosho ultima
9. Sman (mladji) Turnigy 1/10 2WD
10. Ivanmagd (Beograd) Losi XXX SCT 1/10 ReadyLift stock (za sada ne razmisljam o nabavci brushless setup-a)
Losi Lst 2 1/8 Nitro sa Axial 0.28 monstrumom
11. Nebojsa n.artur (Beograd) 1. Losi 8IGHT-T 2.0 RTR Nitro
2. Traxxas Jato 1/10, 2WD, prebacen na elektro i prebacen sa 2. na 1. brzinu,
elektro motor 3250 kV, baterija 2S, nadam se da moze da upadne
u kategoriju iz naslova teme.
12. Uzice - Za sada imam 1/5 benzin, 1/8 buggy elektro, 1/10 sc elektro, 1/10 on road nitro...
13. Dušan Čagorović Chaggor 1. Kyosho Inferno ST US Sport Nitro + FLYSKY GT3B
( mene zna samo Zajko) 2. Kyosho Inferno ST RR EVO Nitro + Spectrum dx3r Pro
14. Alexca (Beograd) I ja se pridruzujem klasi 1/8 nitro buggy i truggy.
trijanglafly:
--- Quote from: Uzice on February 15, 2013, 06:44:21 PM ---Ja cu se prijaviti u svaku klasu da ne bi bio prevrtac! :_D
Za sada imam 1/5 benzin, 1/8 buggy elektro, 1/10 sc elektro, 1/10 on road nitro...
--- End quote ---
Može ali onda si ti dužan (umesto Zajka) da obezbediš devojke u bikinijima koje će da peru modele :hehe (:sok:) (yay)
Uzice:
Za devojke je dogovoreno, al za pranje...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version