RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Takmicarske kategorije za sezonu 2013

<< < (4/5) > >>

kole_niš:

--- Quote from: trijanglafly on February 19, 2013, 09:58:12 PM ---Takođe sam ZA, a i klinac pita kad počinje druženje i da li će biti vršnjaka. Junior ima 8 god.
Ovo će biti ozbiljna sezona, kako mi se čini. Pozdrav svima i da počnemo okupljanja što pre. ()-()

--- End quote ---

I moj klinac (11) je jako nestrpljiv, ajmo bre, sve da spremimo, samo da dođe i Sunce i to je to! Ko šta ima, nek dođe ...

rogy30:
Decki mozda se ja nisam dobro izrazio.....

Zelio sam reci da nije bitno 2WD, 4WD, 6WD.....
Bitno je da za pocetak pocnemo druziti i sastajati, a kasnije ce po malo doci na svoje ko ce sta voziti i kako i sa kim i sa cim.
Sto se mene tice svi na stazu pa ko kome...

Bigneda:
...da dodaj jos i ovo ;) Nekada smo se na galovici JAKO lepo vozili sa 'slicnim modelima', mislim prvenstveno na 1/8 modele, izuvijali stazu da priblizimo Buggy i Truggy i eto zajednicke klase !
Ono sto sam hteo da napomenem je da ne mora 1/8 klasa da bude papreno skupa ! ...dovoljan je i dobar RTR model za uzivanje u njoj a ne obavezno neki RR-ultra mega giga model ;) Odlicno su tada radili posao obicni Kyosho Inferno 7.5, US neki Ansmanni (doduse nepouzdano) i ko je sta sve ostalo imao. NJihova cena novih je oko 350eu za ceo komplet, pricam recimo o Kyosho Neo modelu, dok su RR verzije na koje smo mi toliko navalili i pazarili a nemamo gde voziti i po 3 puta skuplje !

Boj ne bije RR oruzje vec srce oo u junaka  (yay)

magic:
Da ne bi smo mnogo filozofirali i ponovo poceli sa "nadmudrivanjem", mi smo se jako lepo svi zajedno navozali na Galovici  samo sa 2 kategorije: 1/8 bagi/tragi i 2WD. Kategorija 2WD je idealna za pocetak i daleko ekonomski isplativija a nista manje zabavna od 1/8 (cak sta vise).

poz

trijanglafly:
Da se ja pitam, kao početničku klasu bi trebalo proglasiti 1/16 4WD jer je ipak najjeftinija. Za RTR model + baterije i po neki deo treba oko 100 jevreja. Ispravite me ako grešim, jer sam se baš zapalio za onaj HK ide ko lud 1/16 jedino mu ne dostaje KEN BLOCK maska.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version