RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Takmicarske kategorije za sezonu 2013

<< < (2/5) > >>

JOSO:
Ja isto se slazem. Samo to da ova sezona sezona bude malo vise konkurencija na stazi. Vidimo se

sman:
ja mislim da u pocetku treba forsirati klasu 1/10 2WD (rwd) jer je ona naj jeftinija, i najlakse je "navuci" sto vise takmicara... a posle kad zagrizu nema im spasa, odose u sledece kategorije... ;namig

zgrmbust:
Odlican predlog  1ee .... ja bi za pocetak predlozio da se na pocetku sezone organizuje jedan vid zbora 4e, gde bi se svi, ili dobra vecina, skupila i na licu mesta i porazgovarali o aktuelnim problemima i inovativnim predlozima ,oko svega vezanog za problematiku RC Auto modelarstva kod nas.

Agama:
Da, da to je to što se traži :)

rogy30:

--- Quote from: zgrmbust on February 20, 2013, 09:06:38 AM ---Odlican predlog  1ee .... ja bi za pocetak predlozio da se na pocetku sezone organizuje jedan vid zbora 4e, gde bi se svi, ili dobra vecina, skupila i na licu mesta i porazgovarali o aktuelnim problemima i inovativnim predlozima ,oko svega vezanog za problematiku RC Auto modelarstva kod nas.

--- End quote ---

Slazem se u potpunosti... da ne ostane samo na prici i idejama.

Sto se tice monstera,,,necu ni ja sa monstrerima da me gaze  :hehe

E sad jedno pitanje, mozda ce vama zvucati smesno, ali da iznesem svoje misljnje.
U klasi 1/10 SCT dali mora biti toliko bitno da je 2WD ili 4WD. Po mom misljenju bitnije da smo tamo na broju i da se druzimo i vozikamo nase male zveri.
Kada dodje vreme da nas ima vise ili dosta za odvajenje u 2WD i 4WD onda da to napravimo.
Cisto moje razmisljenje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version