RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Agama A8 EVO 1/8 buggy
matovic:
Ja moram da se pohvalim da je juce jos jedna Agama stigla u Srbiju... u moj posed ;namig
Sve to jako lepo izgleda u kutiji i kesicama ali cemo videti u praksi kad krenem da sklapam ovih dana :)... planiram jedan ozbiljan "build thread" posto, koliko sam se do sad informisao, ima dosta inovativnih resenja pa je red da malo osvezimo auto sekciju pred novu sezonu (photograf)
()-()
Agama:
Svaka čast, dobar si izbor napravio Agama je čudo ! Čestitam, treba da častiš ()-() i u zdravlje da služi
matovic:
--- Quote from: Agama on February 25, 2013, 10:23:25 PM ---Svaka čast, dobar si izbor napravio Agama je čudo ! Čestitam, treba da častiš ()-() i u zdravlje da služi
--- End quote ---
Videcemo da li je dobar izbor mada bi trebalo po famoznim "review-ovima" koji kruze po netu :).... definitivno je najbolji odnos cene/kvaliteta (opet po pricama koje kruze po netu) sto moze da se nadje trenutno na trzistu a i svime sto dobijes uz model za razliku od drugih top proizvodjaca race modela....
- gume :)
- mud guard-ovi :P
- gace za amortizere :P
- bamper plate
- ...i tako te sitnice koje nisu realno mnogo bitne ali znace :)
Castim cim te otresem na stazi :)aplauz
(pijemo)
Agama:
Pa vidi, po Nemackoj i Austriji puno top vozača je prešlo sa Kyoshoa na Agamu kao što su Martin Karner i Frank Gerhard...i drugi , a da ne pričam (biće vremena kasnije) o popularnosti u Americi, Španiji, Francuskoj , Italiji....
Nije sve to tako za Dž... ;)
Bigneda:
Ja necu mnogo da pricam ali mislim da dovoljno govori sto sam pored mojih 20tak Kyosho modela i obozavanog avatara bas Agamu uzeo da vozim po stazi ;)
Dobro dosao u klub 'kolega' (pijemo) ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version