RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Agama A8 EVO 1/8 buggy
matovic:
--- Quote from: zgrmbust on March 05, 2013, 12:05:56 AM ---Ja se kanim moju da rastavim komplet da se malo bolje upoznamo ;namig, da zamenim ulja u difovima i cisto pogledam detaljnije , pitam za opruge posto sam trenutno u fazonu tuninga pa cisto me bunilo ovo sa bojama opruge posto sam video da na amainu stoji boja crvena a izgleda belo kao da je necim zasticeno.
()-()
--- End quote ---
Upoznavanje i zamena ulja u diff-ovima kod polovnog modela je pametna rabota :)... sto se tice tuning-a od starta, iz mog skromnog iskustva mislim da je bacanje para.... bolje se lepo navozaj pa kad "nesto crkne ako crkne" onda menjaj sa tuning delom :)
()-()
Bigneda:
Boje na tim 'belim' oprugama se oznacavaju na krajnjim prstenovima (poslednji krugovi federa na oba kraja), znaci iz te serije sve su bele ali su malo zafrbane na krajevima (crveno, zeleno, plavo), osim te 'serije' ima i opruga koje su kompletno u drugoj boji, kao sive, braon, crne...
(pijemo)
zgrmbust:
Svidelo mi se kao detalj na modelima opruge u raznim bojama...... lepo izgleda :)aplauz. Odgovaraju li dimenzijama opruga na Agami opruge sa nekih drugih modela cisto zbog izbora.
Bigneda:
Ako ces zbog izgleda moze ali ako je zbog performansi tesko su neke bolje od Agaminih originalnih ;)
Pasu od Xray-a, O'donell-a i mozda jos nekih ciji je precnik amortizera oko 17mm
Bigneda:
A evo ovde kompletnog i tacnog spiska SVIH trenutno akuelnih opruga za Agamu A8 :)
Od najmeksih ka najtvrdjim, (crne, plave, braon i belo/roze se vode kao progresivne !)
bele sa zutim
bele sa plavim
bele sa narandzastim
bele sa zelenim
bele sa crvenim
sive (komplet) :)
crne
braon
plave
bele sa roze
()-()
Navigation