RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Agama A8 EVO 1/8 buggy
Agama:
Jel je to ona što sam ti ja poklonio da pričaš lepo za Agamu? mmmm
Šalim se, znam da se sad hvalis i da je to model special edition od paar stotina primaraka :) lepo lepo
Nemojte više da se svadjate(drugari smo i nema nas puno (rc automobilista)), a posle kad budemo išli u grcku biće ružna situacija u kombiju (inače definitivno idemo u subotu 16.mart) i da ne bi bilo od odustajanja od puta. A i kako ću onda ja...neću moći da omlatim mog druga Duketa(moju večitu konkurenciju) ako on odustane :( nadam se da se to neće desiti :)
Agama:
Nemo racing englesko-francuskau ekipa :) (nemoracing.com) naši prijatelji sa gazda John Hazlewoodom i top francuskim vozačem Jerom Sartel i ostali ()-()
Bigneda:
Da se ne nerviraju sujetni sto samo hvalimo model aj malo da spomenemo i mane ;)
Na prvim modelima su problem bile prednje viljuske (pri voznji po hladnom vremenu) pa se desavalo da pucaju, tada su problem resili sa opcionim sivim viljuskama koje su mekse i bolje su trpele naprezanja po hladnom vremenu a po ekstremno neravnom terenu davale bolje rezultate lezanja modela.
To je u peslednjih par revizija otklonjeno i sada i obicne crne viljuske trpe naprezanja u svim mogucim uslovima !
Drugi problem je bio sa kocnicama (opet na samim pocecima) i to je reseno vec sa drugom revizijom tako da ako ima plasticnih sivih-punih diskova na modelu ili jos novijeg resenja sa celicnim diskovima problema nece biti. Inace Agama ima poseban sistem kocenja preko cilindra za razliku od vecine ostalih top modela i to je jedno od najboljih mogucih resenja jer dozvoljava mnogo ravnomernije doziranje kocenja !
Treci, pri jakim padovima na zadnji spoiler desavalo se da nosac pukne, u prvo vreme se to resavalo stavljanjem nosaca od Xray-a (pase bez prepravki) a kasnije je agama izbacila i svoj novi koji je pojacan dovoljno da istrpi mnogo vece udare prilikom doskoka ;)
...za sada toliko, ako se setim jos necega dopisacu ;)
magic:
Tri dana me nema i napraviste haos. Topic ociscen. Najljubaznije vas molim da se drzite teme!
poz
matovic:
Najradije bih ga stavio na policu za ukras :)aplauz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version