RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
auto bez maske, ko svadba bez muzike
r-xx:
Imacu pet odlivaka ove kabine za serpenta, inache odlivci radjeni kod chuvenog legendarnog
modelara Ljutog Save, izvarnrednog konstruktora i expetra za epoxidne smole i kompozite...
Ove kabine posle idu na farbanje u umetnicki studio Goran. Inace u procesu su je pravljenje kalupa
za kyosho 1/8 electro, i te kabine ce pasovati za skoro sve 1/8 bagije..
Savini odlivci su parekselans, u pitanju je tri sloja staklenog tkanja, konstruktivno jaki a savitljivi,
pri tome kabine izuzetno lake...
(pijemo) (pijemo) (<--) (<--) (<--) (<--)
Bigneda:
Ovo izgleda nestvarno dobro i ovako bez farbe (:sok:) ...sve pohvale za majstora :)aplauz ()-()
r-xx:
Al stvarno izgleda extra, materijal je iz bg-modelshop-a, Sava je iskustan modelar, odlivci su profi, ja ih
obradjujem i pasujem, dacu Goranu da se zabavlja sa farbanjem... Cena bi trebala da bude prihvatljiva, materijal nije jeftin, ima dosta truda, ali idemo dalje...
(pijanoo)
Uzice:
Mogu li ja da vam dam carbon platno da mi se odradi jedna maska? Imam i smolu, odvajac... sve je R-G.
r-xx:
Hteo sam i ja karbon, ali onda bi trebalo da kalup bude dupli, obostrani, i to bi bilo vrh, pitao sam Savu da proba ovako, ali nece bez duplog kalupa.. Metar karbonske tkanine je 45 e, ovde ide preko metar jer je kabina velika. Model kabine odgovara samo serpentu ili formuli 1, na nista drugo nemozh..
A i kalup je u stvari samo providna kabina koja nije sechena, imao sam ideju da stavi karbon samo na stakla, pa kad se ofarba da stakla budu karbon... Za sad ovako zbog troshkova...
U ovoj providnoj plasticnoj kabini je liveno, tako da ulaganja u kalup = 0 (pijanoo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version