RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Koji servo za 1/8 bagi tragi?
JLZ:
Sinoc sam gledao specifikacije Savox servoa i oni trose 2.9A - 3.2A (lockup)
Koje BECove koristite, tj. koliko A?
duke:
Netreba ti BEC ako koristis LiFe na Spektrumovim receiverima, njih mozes koristiti do 9A struje i normalne servoe ( u praksi dokazano :)) . Jedino ako koristis LiPo onda moras. Ovaj sam planirao da uzmem http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1574_199/products_id/91076/n/Team-Orion-Lipo-Ajustable-Voltage-Regulator-10A-55-70V ali sam odustao zato sto i LiFe odlicno zavrsava posao i nema potrebe za dodatnim troskom .... neka me neko ispravi ako gresim ...
Bigneda:
NE TREBA vam BEC za Spektrum SR prijemnike ni kad koristite LiPo za napajanje servoa !
Rade najnormalnije do 9.6v a donji prag im je diskutabilan ali to nas i ne zanima ;) tako da LiFe i LiPo rade BEZ BEC-a ne bacajte pare bezveze kad vam to NE treba !
Takodje ko koristi druge prijemnike Futaba, Sanwa... neka proveri specifikaciju prijemnika jer sam skoro sigurna da bar 90 posto firmi radi do istih voltaza kao i Spektrum, te pare bolje ulozite u nesto pametnije ;)
()-()
duke:
da slazem se , LiFe je vise nego dovoljna (pijemo)
JLZ:
Hvala na savetima, medjutim pitao sam koje/koliko ampera BECove koristite sa Savox servoima (ako koristite) :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version