RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Koji servo za 1/8 bagi tragi?

<< < (9/9)

Bigneda:
Ako je ispravan servo ne bi trebalo da vuce previse struje za BEC koji daje 4-6A, bar meni nisu pravili problema.
Deseva se kod kosookih da po neki servo ne ispunjava specifikaciju kako treba i da iz nekog razloga zna da povuce mnogo vise struje nego sto je normalno i onda se desavaju takvi simptomi !
Bilo bi dobro ako imas mogucnosti da vidis koliko maksimalno struje povuce taj servo i znaces dal je do njega ili nesto drugo !

jovanovic28:
Hvala, probacu sa 2 s batrerijom, nju imam. Prijemnik je sr3300t mislim da ide do 9.6v

Bigneda:
prijemnik ce raditi ali se bojim da kinezi lazu za taj servo i da ce ti tek na 2s poludeti !!! ...nadam se da gresim  mmmm

jovanovic28:
Slucajno nadjem life 6.6v 700mah prikljucim i radi lepo za sad. Bat je malih dimenzija lako cu je upakovati ali je pitanje koliko ce trajati 700mah.
https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14075__ZIPPY_Flightmax_700mAh_6_6V_5C_LiFePo4_Receiver_Pack.html

Bigneda:
na jednom servou mozda i traje nesto, meni se jedna nadula na nitro modelu sa 2 servoa posto se brzo ispraznila a ja nisam vodio racuna, sa paralelnom racvom 2 komada traju solidno i napajaju 2 ozbiljna servoa na nitro modelima kod mene...

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version