AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA

Alex Mos brushless gimbal - sve na jednom mestu

<< < (32/59) > >>

danko:

--- Quote from: tibeteagle on April 21, 2013, 09:42:52 PM ---Vobracje mogu da budu raznih pravaca. Horizontalne, vertikalne i sve između. Taj gumeni MK.de dampfer manje ublažava vertikalne dok horizontalne bolje. Ovaj radi u svim pravcima jer je šupalj.

--- End quote ---
Jel ima to da se nabavi negde kod nas?

tibeteagle:
Sumnjam, jer je ovaj oblik gume razvijen baš na osnovu dosadašnjih iskustava komune mikrokopteraša. Prodaju ga samo u toj kategoriji sajtova. Ovo je isto tako specijalno kao onaj sa sajlom. Idi kod nekih gumara ili prodavaca auto delova. Možda ima nešto slično.  :-\
Neki su rešili ovako.

cakra:
Nisam kupio dok je bilo na stanju, pa se sad patim sa cinestar vib. damperom...

http://www.rcsrbija.rs/helikopteri/quatrocopter-i-rezervni-delovi/aerial-photographing-shock-absorption-balls-damping-balls

jednostavno a efikasno resenje...

danko:

--- Quote from: cakra on April 22, 2013, 10:32:36 AM ---Nisam kupio dok je bilo na stanju, pa se sad patim sa cinestar vib. damperom...
--- End quote ---
Misliš na ovaj?

Ja baš sad krenuo da kupim manje oringove pa da probam sa tim kako će da se ponaša...

cakra:
Bas taj...stavih 10mm oringove ali mi jos trebaju oni metalni hex odstojnici, pa cu da probam...na prvi pogled mi sve to izgledalo komplikovano :) ...ali  :-X
A nesto sam poceo da pravim na temu dampera od celicnih sajli...izgleda jednostavno i napraviti, a kako radi-ne bih znao reci...videcemo.
Bilo kako bilo, ja nikako da se otarasim jello-a na AV200... :'(
 (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version