AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA

Alex Mos brushless gimbal - sve na jednom mestu

<< < (53/59) > >>

djbojan:
Imam ja dobar gimbal koji radi ok, ali cu ga prodati jednom momku iz BIH sa sve hexom spremnom za let, a meni trazim resenje za 3 ose,  ovaj sto sam naveo gore je super, ali je tezak za moju letelicu.  A inace jako je malo gimbala koji su radjeni za GH2-3 , a nije mi jasno sto su ovi iz Rctimera lenji ili u cemu je problem.

Ovo je jako dobro resenje ali je problem sto su te L ruke slabe i ceo aparat se zatrese i zaljulja i za par sekundi odlepi alexmos....

Ja sam preradio roll i pitch osu, jer mi je trebao hitno za neko sniimanje, i sta cu, uzmi i napravi  :big smile A jos sam i kontra okrenuo izolator od vibracija, jer nikako nisam uspeo da smirim da se na snimku ne vidi nista.
 A resenje je da gimbal visi na gumicama a ne da se sabijaju pri teretu, pogledajte kako je na zenmuse i na drugim uspesnim gimbalima.

Pravicu okto od carbona jer sam planirao da kupim zenmuse, mada cekam da vidim sta ce biti oko skorasnjih par padova sa Wookongovima, a zenmuse ima oko 1300gr i mora da koristi wookong jer bez njega ne radi.

Taj kao sto si ti imao Fenixe, sam prodao jednom momku u novi sad jos negde u julu.

shone:

A moze i ovako motori su u kavezu i onda se oslanjajun na dve tacke

fenix:
    Imam jedno pitanje u vezi povezivanja pitch ose sa MK FC V2.1 sa Alexmos kontrolerom.Bez problema sam dodijelio koji kanal ce da vrsi kontrolu kretanja i brzinu rotacije.Preblem se manifestuje u tome da sa FC prima neke nove parametre a to se manifestuje tako kad se MK zaustavi kamera i dalje vrsi kretanje  mmmm Posto koristim Satellite receiver Jeti Duplex RMK2 ne mogu da taj kanal dodijelim kao npr. kad bih imao standardni prijemnik.Unaprijed se zahvaljujem na informacijama.

djbojan:
Alexmos radi sam za sebe. i NIKAKVO povezivanje ne postoji izmedj u flight controlera i njega.

Jedan kanal sa prijemnika se dodeli Alexmosu, sad ne znam kako je kod koga podesen da mu je ulaz.  Druge opcije nema, ili ces polupati heli  :mhm

gizmo:
Isto se i meni desavalo na MK kada je Alex bio prikacen na FC. Sve lepo radi, ali dobija neke info sa FC koje z********u roll osu.
Ja imam normalan risiver, pa sam samo prebacio na sloboan kanal, ali nisam siguran kako ti mozes da resis to. Probaj u MK tools da smanjis skroz kompenzaciju za gimbal.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version