AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA
Alex Mos brushless gimbal - sve na jednom mestu
danko:
Poslao sam crteže čoveku koji treba da radi to na CNC glodalici, nije u pitanju samo sečenje, ima tu nešto obrade i po Z osi, ali aluminijum je relativno mek i ne troši glodala kao karbon/vitroplast tako da ne verujem da će biti skupo..
Uglavnom večeras kasnije ili sutra bi trebao da mi se javi Rile da mi kaže kolika bi bila otprilike cifra za ovo što sam mu poslao.
gizmo:
Mislim da je ovo prvi test brushless gimbala na avionu
vpilic:
Danko odlicno izgleda.
Kad majstor bude palio CNC racunaj jedan gimbal za mene ;)
U pregovorima sam sa Majkom za prodaju njegovog gimbla a pre neki dan stigao mi je i prvi komad.
Izuzetno mi se svidja sto je kamera zasticena u svom kucistu a ukupna tezina od oko 400gr sasvim zadovoljavajuca.
Motori (2830/14) puni su snage a otpor citavih 18.4 oma (:sok:).
Sve je extra spakovano i utegnuto.
Balansiranje na pitcho osi odlicno reseno na taj nacin sto se za razliku od ostalih resenja kod Majkovog gimbla centar postize dizanjem i spustanjem kamere. Danko mogao bi i ti tako da uradis na svom gimblu.
Kartica nije ona kao sa csgshop-a ali koristi Alexov software.
Gimbal dolazi komplet sastavljen, sa dva premotana motora i karticom.
tibeteagle:
Forumi su puni oglasa tipa: "Prodajem kamera gimbal sa RC servo motorima povoljno i hitno..." :big smile Iako su ovo delom spori amaterski razvoji, stvari se brzo menjaju.
cakra:
--- Quote from: tibeteagle on March 29, 2013, 10:29:33 PM ---Forumi su puni oglasa tipa: "Prodajem kamera gimbal sa RC servo motorima povoljno i hitno..." :big smile Iako su ovo delom spori amaterski razvoji, stvari se brzo menjaju.
--- End quote ---
Ova ti je dobra ;), mada nemojmo preterivati...ja sam na av200 stavljao i Sony DSR-PD170...
ni ja ni kopter nismo bas bili srecni al'...snimalo se :) (<--)
Mislim da su ove ploce koje se prodaju na goodlockbuy ustvari kopije sa http://brushlessgimbal.de/
sto kazu- by Martinez :)
Gledajuci po netu-izgleda da i taj kontroler radi dobro.A zaista je jeftin...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version