AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA

Alex Mos brushless gimbal - sve na jednom mestu

<< < (12/59) > >>

mini_fly_moriss:

--- Quote from: mihajlo on April 01, 2013, 08:57:49 AM ---  mini_fly_moriss
Dobro dosao na nas forum. Gimbal ti radi odlicno snimka je stabilna,za nas koji se ne bavim profi snimkom sasvim ok.Ja isto pratim situaciju  sa gimbalom na flyflreak forumu i ocekivao sam da ce neko mozda hack-ovati alexovu plocicu.Neko je pisao na forumu da ce prodavati alexove plocicu.Dali ista znas o tome?

--- End quote ---
trenutno se ništa ne zna mogu ispitat iz prve ruke pa vam javim...

danko:
Izgleda sam "malo" omašio u ekonomskoj kalkulaciji koliko bi CNC glodanje ovog mog gimbala moglo da košta... Ja sam računao na 30-40-50 evra, kad danas mi čovek javlja 230 evra.

Preradiću ovaj crtež tako da koristim samo sečenje, bez glodanja tako da može da se iseče na ruteru/waterjetu/plazmi, a delovi koji zahtevaju visinu (npr ovaj deo koji drži kameru) mogu da se spoje i epoksijem, jer oni ionako ne drže bog zna kakvo opterećenje.

Inače gimbal ovakav kakav je na slici je težak 507 grama sa kamerom i 413 grama bez kamere, sa svim šrafovima i elementima. Nova verzija će biti lakša minimum 50 grama jer isto tako planiram da smanjim svugde gde je moguće debljinu na 4mm umesto dosadašnjih 5mm.

gizmo:
Super to izgleda, ali mislim da je bespotrebno tesko samo za Gopro.

cakra:

--- Quote from: danko on April 01, 2013, 06:43:51 PM ---Izgleda sam "malo" omašio u ekonomskoj kalkulaciji koliko bi CNC glodanje ovog mog gimbala moglo da košta... Ja sam računao na 30-40-50 evra, kad danas mi čovek javlja 230 evra.

--- End quote ---

Nasa posla...nista bez kineza :)

Danas cu da probam da nesto isecem na tu temu od 4mm al ploce...pa javljam kako to ide...
U planu je i verzija od 8mm poliacryla-ostalo od cinestar-a...

U rc timer, za nesto slicno ili isto- traze oko 100usd sa sve motorima...

kole_niš:
Brate, ovo nije više normalno, još pošteno nije razrađen ni AlexMos i BruGi, kad eto ti sad opališe i brushless gimbal sa zoom-om :) (treba da se pogleda, ali verovatno fiksiran objektiv, sa roll komandom...) U svakom slučaju fantastično!

ZERO1600搭载三轴云台—在线播放—优酷网,视频高清在线观看

ZERO160—在线播放—优酷网,视频高清在线观看

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version