AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA

Alex Mos brushless gimbal - sve na jednom mestu

<< < (13/59) > >>

gizmo:
Samo me muce zlikovci  :big smile
Taman se zapalim za neki odredjeni gimbal, kad iskrsne nesto ovako vece, jace, bolje...bice ovo zanimljiva godina  (yay)

vpilic:

--- Quote from: shone on March 31, 2013, 01:24:22 AM ---Jel se to meni čini ili ima problem sa horizontom?

--- End quote ---
Nema, nego ja zbog zurbe nisam uradio dobro kalibraciju. Kamera mi i dalje malo stoji na levo :)

--- Quote from: rajevic on March 31, 2013, 09:12:39 PM ---Dali ima u srbiji da neko pravi ovaj komplet i za koje pare ???

--- End quote ---
Imas komplet gotov Majkov, trenutno je oko 350eur, ili sacekaj da padnu cene.

"mini_fly_moriss" dobro nam dosao  (pijemo)

--- Quote from: kole_niš on April 01, 2013, 10:07:26 PM ---Brate, ovo nije više normalno, još pošteno nije razrađen ni AlexMos i BruGi, kad eto ti sad opališe i brushless gimbal sa zoom-om :) (treba da se pogleda, ali verovatno fiksiran objektiv, sa roll komandom...) U svakom slučaju fantastično!

--- End quote ---
Izgleda mi kao neki Phantom koji je mutirao  :_D
Fenomenalno radi, sto bi ovo bilo dobro za moj kraj, pogotovo u letnjoj sezoni kad se turistima napune sva jezera...
Ovo ce biti odlicna godina

Ja na F550 nisam nista menjao.
Kamera i dalje stoji krivo, kacenje je krutom vezom. Ostavio sam sve kako je bilo da bih napravio jos par snimaka i utvrdio sta da menjam.
Uzmite u obzir da je opet duvao jak vetar.

Na 7:00 vidi se kako se granje pomera ali se Majk dobro drzi   (fiu)

Ako neko i dalje zeli da sam premota motore, ovde je lik super objasnio.

gizmo:
 ") :)aplauz

5D2三轴云台变焦—在线播放—优酷网,视频高清在线观看

mini_fly_moriss:
Bit će jeftignih gimbala sve mi se čini.. :mhm ova godina se može nazvat godina gimbala...

shone:
kažu da photohiger izlazi na NAB sa bl gimbalom

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version