AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA

Alex Mos brushless gimbal - sve na jednom mestu

<< < (15/59) > >>

vpilic:
Ima i jedan koji je zavrsen, vlasnik Luxo sa komsijskog foruma, kaze za sad mu je tezina 600gr sa motorima i 1.3kg sa Sony A77

http://www.flyfreak.net/fpv-i-ap/lux-aetherna/

dandi:

--- Quote from: gizmo on April 01, 2013, 10:38:00 PM ---Samo me muce zlikovci  :big smile
Taman se zapalim za neki odredjeni gimbal, kad iskrsne nesto ovako vece, jace, bolje...bice ovo zanimljiva godina  (yay)

--- End quote ---

Gizmo nisi nesto zadovoljan sa Zenmuse-om pa si u potrazi za novim gimbalom?

--- Quote from: shone on April 01, 2013, 11:07:03 PM ---kažu da photohiger izlazi na NAB sa bl gimbalom

--- End quote ---
Ne bi kupio nista od photohighera pa makar ostali zadnji proizvodjaci gimbal-a na svetu. Lazno se reklamiraju, podrska im je ravna nuli, kvalitet izrade je nikakav...

darko:

Evo mog nosaca za gh1 gh2 uradjen na cnc od g11 i gornja z osa od alu profila.
Imam jos materijala ko hoce 50 eura nosac bez elektronike

gizmo:

--- Quote from: dandi on April 02, 2013, 10:47:42 AM ---Gizmo nisi nesto zadovoljan sa Zenmuse-om pa si u potrazi za novim gimbalom?
--- End quote ---
Sa Zenmuse sam prezadovoljan, ali mi treba jos neki dobar DD gimbal za druge koptere.

@Darko - dobro to izgleda i radi. Jel postoji mogucnost da se napravi malo sire, jer kako vidim tu nema mesta za HDMI kabl?

fenix:
Ovo je proljecne ludilo od gimbala   :o ne mozes da se odlucis sta da izaberes.U svakom slucaju bice brushlessa na sve strane.Darko odlican gimbal svka cast  :)aplauz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version