RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

od mene...

<< < (2/3) > >>

sman:
fp100 je ustvari v911, pazari njega jeftiniji je neces da pogresis... ako imas turnigy 9x stanicu bice ti jos jeftiniji, jer kupis samo heli i vozis s njom ... ;namig

dovlasmith:
Nemam turnigy, a gde moze da se nadje w911?

matted:
Pozdravi!

Ukljucio bih se u temu jer je juce prijatelju i meni stigao pomenutli model V911. Kupljen je naravno na ebay-u i negde je izasao od prilike 50 dolara. Dobra stvar je sto moze da se kupi bez stanice za nekih 20-tak dolara! Vidim iz foruma da moze da radi sa stanicama koje poseduju neki clanovi, sto je fantasticno! Ostavio je super utisak na mene i prijatelja, narocito sto ga je jakoo tesko ostetiti!

pnedic:
Pozdrav zemljak (ja sam iz grada 40-ak km severno od Tuzle :))

Imamo slicna shvartanja po pitanju RC letenja, a i slicne "sudbine" (back to hobby posle mnogo godina).

Samo napred

dovlasmith:
@matted: cestitam na dobrom modelu. Ja sam pokusao da ga nabavim, ali je sa tom carinom cena bila nesto oko 85 ili 90 eura, tako da sam odustao dok ne nadjem bolju priliku za nabavku. Da li je drugar koji je nabavio platio carinu za njega i koliko ga je izaslo sveukupno?
@pnedic: pozdrav zemljak. :) Drago mi je da ima ljudi koji dele moje misljenje o RC letenju, izboru modela i slicno. Koje ti modele posedujes?
Pozzz!! :)))

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version