RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Brushed motori pomoc
rogy30:
Pozzz
Imam buggy na koji trebam staviti brushed motor namenjen zeni .... E sad
Imam micro esc 320a
i imam dva brushed motora
prvi 21X2T
20000 rpm
watt 135
i drugi
12X2T
32000 rpm
165 watt
kada stavim ovaj prvi 21X2T
buggy radi cca 5 min i onda pocinje stucati. krene stane krene stane
kada stavim 12X2T
ESC kao da pocne brljati, ide stane, servo isto brlja
Neznam sto je, moze pomoc
Dali je do esc-a ili motori nisu kompatibilni
Neznam sto znaci oznaka T za brushed motore trebalo bi biti velicina ili broj zupcanika ali ... oo))
Moze pomoc?
magic:
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,5359.0.html
poz
rogy30:
Ok T mi je jasno mada od tih oznaka nisu niti jedni moji motori posto su moji sa oznakom 2T, ali ocigledno spadaju u oznake takmicarskog ako se ne varam.
Ali zasto brlja ide stane radi super 5 min i onda nasvidanja.
Baterije sveze napunjene i uvek isto.
matovic:
--- Quote from: rogy30 on March 19, 2013, 11:01:51 AM ---Ok T mi je jasno mada od tih oznaka nisu niti jedni moji motori posto su moji sa oznakom 2T, ali ocigledno spadaju u oznake takmicarskog ako se ne varam.
Ali zasto brlja ide stane radi super 5 min i onda nasvidanja.
Baterije sveze napunjene i uvek isto.
--- End quote ---
Tesko da ti neko moze pomoci posto nemamo pojma o kom motoru se radi, koji kontroler, itd.... pokusaj da nadjes vise informacija (goooooogle :)) o samom proizvodjacu kako motora tako i kontrolera, teh specifikacije, itd...
Moze svasta da bude, los kontakt/lem, servo, motor, esc, prijemnik.... cak i kod poznatih proizvodjaca rc "elektrike" se desava da nisu kompatibilni jedni sa drugim itd.
Moj savet ti je da to odneses kod nekog iskusnijeg kolege u tvojoj okolini pa mozda uspete da pronadjete problem... btw ako si to nabavio kod "cigica" na buvljaku sto donese conrad skart iz austrije i nemacke bolje batali odmah :)
(pijemo)
rogy30:
Nisam jos kupio niti saraf od njih,
Kupio sam u extreamu
Ansmanove motore
A
Micro ESC sam imao sa drift auta.
U svakom slucaju hvala na pomoci.
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page