RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Rajker
Dusan014:
kod tog modela bocna povrsina tj projekcija prednjeg dela trupa je mnogo velika pa tako mali vertikalni stabilizator nemoze da ostvari dovoljnu stabilnost oko vertikalne ose modela pa je potrebno da promenis vertikalni stabilizator istavis 70 procenata vece povrsine pretezno u visinu jer je prilicno zasencen vrtloznim strujanjem iza prednjeg dela trupa motor mozes da stavis jaci sa vise kv jer moras upotrebiti elisu istog dijametra (work) pozdrav
rajker:
--- Quote from: Dusan014 on April 06, 2013, 07:54:04 PM ---kod tog modela bocna povrsina tj projekcija prednjeg dela trupa je mnogo velika pa tako mali vertikalni stabilizator nemoze da ostvari dovoljnu stabilnost oko vertikalne ose modela pa je potrebno da promenis vertikalni stabilizator istavis 70 procenata vece povrsine pretezno u visinu jer je prilicno zasencen vrtloznim strujanjem iza prednjeg dela trupa motor mozes da stavis jaci sa vise kv jer moras upotrebiti elisu istog dijametra (work) pozdrav
--- End quote ---
mmmm ;namig
rajker:
Juce sam lepo uspeo da zalepim delove koje su napukle i odvojile.Danas sam opet ubacio bateriju u avion ,i probao sam izmeriti na kucnoj vagi kolki je otp potisak na ovom pusheru.Nakon 20-25 sekunda rada na ful gasu,poceo motor da stuca,i bogami stao.Ajd skinuo sam elisu,pa poklopac kod motora.Bogami motor crkaaaaaaaaaa oo))
E sad sam resio problem i sa slabim motorom za pusher. :big smile Sad cemo da racunamo ,pa da uzmemo neki novi.
Al mi ide ovo modelarstvo ----- (:sok:) (yay)
rajker:
EEEEEEEEEEEEEEEE Pusher ce da miruje malo,i da mi skuplja prasinu negde u cosku.Zasad ostaje bez motora i elise.
Idemo nanovo sve iz pocetka !!! oo))
Ja sam rajker iz Beceja,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 2eaa itd.itd.
Danas mi je stigo DRUGI avion u ARTF pakovanju (yay)
E sad cemo malo drugacije.Prvo cemo sve prostudirati,konsultovati sa ostalima,pa sklapati ,meriti,lepiti,,,,,,a valjda na kraju cemo i leteti sa njim. :big smile
Iskoristio bi priliku da se zahvalim RC Srbija firmi pogotovo Vladimiru na usluznim recima i trudu ,da bi uzeo sve sto je neophodno za ovaj lep model aviona. 3aa
Gabor:
Čestitam!!! :)aplauz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version