RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Rajker

<< < (27/69) > >>

rajker:
Posle popravki danas sam smogo hrabrosti pa sam izasao opet sa Lil Ripper u akciju.Malo sam se plasio vec od leta sa njim al na moju srecu nit vetra nit ikakvih problema nisam imao tokom leta.Brzo trebam da zaboravim te padove i idemo napred  (yay) Ispraznio sam 3 baterije,trimovao i sad mi deluje bas dobro pri letu.Da elevator sam prebacio na manje pomeranje i to sam resio na licu mesta prebacivsi polugu u drugu rupu.Sve u svemu stigo sam kuci a LilRipper u jednom komadu  :big smile

i etoga opet u vazduhu

Video u mom topiku

rajker:
 mmmm  :big smile

Resio sam da pravim jos jedan model od izoflora.Bice to mix F22 i Mig 29,,,,bice unikat.Morao sam prepraviti semu F22 sa 6 inc na 7 inc pa i kutiju cu drugaciju napraviti.

rajker:

--- Quote from: rajker on August 24, 2013, 08:12:29 PM --- mmmm  :big smile

Resio sam da pravim jos jedan model od izoflora.Bice to mix F22 i Mig 29,,,,bice unikat.Morao sam prepraviti semu F22 sa 6 inc na 7 inc pa i kutiju cu drugaciju napraviti.

--- End quote ---

rajker:
Lil Ripper bio danas opet u akciji,,,,ovo mu je bio kobni zadnji let.Treci put ga lomim,e sad cu ga i sahraniti  :big smile

Video u mom topiku     Lil Ripper Last Flight,,,another aircraft flew into the air,,,Crashed a third time :-)))

rajker:
Moj modifikovani F22 ceka na elektroniku,,valjda ce duze trajati ovaj model nego Lil Ripper  mmmm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version