RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Rajker

<< < (32/69) > >>

rajker:
 mmmm mmmm mmmm

Pocinjem da verujem da istorija moze da se ponovi  :big smile .Eto mene malo tuznog ovih dana zbog skrljanja Speed XS ,bas sam ga zavoleo,istrenirao se,a ono ostalo,koji prate moja videa i komentare znaju sta mi se desilo. Nocas lose spavao,i ceo dan mi nekako zivcano prolazi,kad oko pola jedan zvoni neko.Izadjem ja ,kurirska sluzba,i nekako mi poznata kutija kod coveka.Kutija od Speed XS a u njemu ista oprema ko i predhodno + jos i lepak za sastavljanje.  (:sok:) (:sok:) (:sok:)

Nikako da  dodjem sebi.Sve ne mogu da poverujem,da imam ganc novu Speed XS.  oo))  Postoje ljudi koji vide u meni nesto ,pa me bodre,pomazu,i neznam ni sam kako da napisem koiko sam zahvalan opet tim ljudima.Mala Ivanca na celu sa ZAJKO me prijatno iznenadio sa ovim poklonom. (opet)Trudicu se da ga sto pre osposobim i da letim kao i sa predhodnim modelom(najverovatnije bez loma)

Zajko jos jednom Hvala ,hvala,hvala !!!

:)aplauz :)aplauz :)aplauz

rajker:
Restauracija speed XS pa da vidimo dali zna priblizno ono sto i pre  ;namig

rajker:
 :)aplauz :)aplauz
Danas stigle nove baterije,za buduci setup Speed XS -a

rajevic:
Odakle si ih porucio i koliko su te izasle baterije????

rajker:

--- Quote from: rajevic on April 09, 2014, 02:35:19 PM ---Odakle si ih porucio i koliko su te izasle baterije????

--- End quote ---

Ovoga puta biznis sa Zajkom   http://shop.malaivanca.com/kupi/2200mah-3s-20-40c-11-1v-li-po-baterija-eco-402306

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version