RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Rajker

<< < (17/69) > >>

tibeteagle:
Pošto nema podataka u veličini i koraku elise na sajtu modela, predpostavljam da je izbor za manji napon (2S) odnosno da ima veliki korak. Onda je sa 3S mnogo brži. Svaki model sa ovolikim rasponom krila je nesatabilan pri velikim brzinama, pogorovo što je krilo od elastične pene, a ne od krutih materijala, bez obzira što je oblik krila veoma aerodinamičan.
Stavi pogonski sistem na Watt metar i pogledaj koliko vuče maksimum.  To je podatak koji će puno da kaže i da znaš do koje mere i kako smeš opterećivati pogonske delove sa tom elisom.
 ;namig

Ikarus:
Fabricka elisa na ovom modelu je 10x6...

Gabor:
Kad je sa jedrilicom napravljen "maiden flight", ja sam ga isto leteo malo, i stvarno, snage ima na pretek... Nego opet kažem, brojke možemo pogledati na wattmeter, a imam i baterije 2S pa možemo i sa tim proveriti kako se ponaša. Samo, treba doći do mene  (fiu)

rajker:
 mmmm Eto mene sa novim planom I novim avionom.Nadam se da ce me isto dobro sluziti kao mig 29.Danas sam prvi put leteo sa migom da nije bilo ni maleckog vetra.Opet sam se iznenadio,primetio da teze ide sletanje kad nema vetra.Eh kad sam ucio po vetrovitim danima  :sljus

Poceo sam sad da pravim jedan F/A-18 Super Hornet

Evo pocetci :

;namig

rajker:

--- Quote from: rajker on June 02, 2013, 10:46:27 PM ---Leteli  danas vise nas na zalivnom.

http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,2646.msg77902.html#msg77902

Ja imao novo iskustvo sa jedrilicom.Prvo sam vijugao po nebu tamo/vamo.

--- End quote ---

Uvek pogresim u pisanju imena  :sljus Gabor " Flyer "  oo))

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version