AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA

Brushless gimbal aus Deutchland

<< < (5/8) > >>

danko:

--- Quote from: cakra on April 14, 2013, 11:42:00 AM ---

--- End quote ---
Nešto mi je poznat dizajn :)

Lepo si ga odradio, ali bolje te linkove napravi od aluminijuma ako nemaš karbon, jer vitroplast (FR4) nema dovoljno snage da to drži a da ne pukne kad se optereti.

djbojan:
Za taj kabal sa senzora bi najbolje bilo da nadjemo neki flat kabal, trakasti, da je elastican, bas cu pogledati po netu ako negde moze da se nadje nesto "na metar"  4e

cakra:
A? ;) sta kazes Danko... :)aplauz...e ja sam lupao glavu danima kako da jednostavno i brzo i jeftino napravim te klampove...i ti bas onda postavis svoj cinestar projekat-i resis me muka...neverovatno :sljus
Klampovi  su home made...srpaska manufaktura lol...cak ih i moja hobi glodalica  sece kao sir -i to odjednom svih 8mm...a plastika je polietilen...
Cev je od 20mm carbona iz rc srbija...i ceo gimbal je manji nego originalni cinestar, koji je za mene preglomazan...
Vitroplast sam imao pri ruci i zato  sam ga prvenstveno i koristio, a sto se tice cvrstine-mislim da je sasvim ok, i ja se iznenadih...za probu ce biti sasvim ok...
 (<--)

danko:
Ako je manji onda možda i da bude ok... Ja sam razmišljao da napravim još jedan cinestar koncept ali sa cevima od 15mm i to bi mi dalo širinu kamere do 110mm, ali kako sam napravio ovaj aluminijumski sa alexmos kontrolrom, mislim da ću za sada da batalim sve drugo :)

danko:

--- Quote from: djbojan on April 14, 2013, 12:49:16 PM ---Za taj kabal sa senzora bi najbolje bilo da nadjemo neki flat kabal, trakasti, da je elastican, bas cu pogledati po netu ako negde moze da se nadje nesto "na metar"  4e

--- End quote ---
Idealno bi bio neki flat ali sa žicom manjom od 0.14mm (toliki je recimo kablić od servoa). Najidealnije bi bilo da je alexmos stavio 4 rupe na senzor, onda možeš i da vežeš 3x1.5mm kablom, ne bi mu smetalo :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version