RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Pozdrav iz Beograda
xdarkox:
Pozdrav svim modelarima,ja sam Darko iz beograda,i trudim se da dobijem zvanje vaseg kolege. :big smile Pre desetak dana zapoceo sam izgradnju modela Super Bandit po planovima Steve-a Shumate-a,pa sam siguran da ce mi vasa pomoc biti potrebna i neophodna . Jos jednom veliki pozdrav za sve vas.
rajker:
--- Quote from: xdarkox on April 07, 2013, 09:56:31 AM ---Pozdrav svim modelarima,ja sam Darko iz beograda,i trudim se da dobijem zvanje vaseg kolege. :big smile Pre desetak dana zapoceo sam izgradnju modela Super Bandit po planovima Steve-a Shumate-a,pa sam siguran da ce mi vasa pomoc biti potrebna i neophodna . Jos jednom veliki pozdrav za sve vas.
--- End quote ---
:)aplauz
IvanGrozni:
Dobrodošao Darko u ovaj svet.
xdarkox:
Hvala. :)
xdarkox:
Pozdrav svim drugarima na forumu. :) Cini mi se da sam ovaj hobi nekako olako shvatio,ali kako sam malo vise usao u detalje,shvatio sam da je to ipak cela nauka. :) Pravljenje "Bandita" i ostalih zujalica ce ipak morati malo da priceka. Shvatio sam da je za pocetak lakse kupiti avion,nego ga napraviti. :)aplauz Pa sam ovom prilikom hteo da vam predstavim svoj hangar,koji je skroman,ali meni izuzetno drag. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version