ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Kokam, Xcell, Polyquest, A123

<< < (6/7) > >>

saxpg:
1 celija jednako 3.75V
to znaci 2 celije 7.2
            3 celije 11.1V
            4 celije 14.8V
i tako dalje....
Kokam baterije vaze za odlicne, sto se vidi po cijeni.
S obzirom na motor i kontroler koji imas mislim da ti treba 3cell.

Pozz

misha:
Hvala, SAXPG. Veoma prosto ali sam totalni pocetnik u elektro modelima a u struju se nimalo ne razumem.
Ako ti nije tesko, da li mislis da je ovaj punjac odgovarajuci za ponjenje tih baterija?

Multi Charger LN-5014

http://hobby-shack.amazonwebstore.com/Multiplex-MULTIcharger-LN5014-Digital-ChargerDischarger/M/B000BMXJBO.htm
Hvala

Ziv:
Punjac je u redu a i cana mu je sasvim pristojna. Nema podataka koliko LiPo celija max. moze da puni ali kako se ti interesujes samo za dve i tri celije, onda ce to sigurno da radi. Postoje i nova generacija punjaca koja u isto vreme balansira celije, ali mozes i odvojeno da kupis balanser. Sve zavisi sta hoces i koliko para zelis da potrosis. Ja licno nemam iskustva sa tim punjacem ali kako se ti mnogo ne razimes u "struju" onda ce podaci koje ti taj punjac pruza biti od male koristi ako ne unapredis svoje znanje oko baterija.

Pozdrav Zivko.

misha:
Hvala, polako savladavam temu.

magic:
Punjac je preskup za ono sto nudi. Isto tako balans kablici su sa razlicitim krajevima za razliciten proizvodjace. Trenutno nemam vremena ali ako zanima mogu detaljnije da objsnim.

Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version