RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Dusan
dusan.milenkovic:
'bes masinu koja ne moze bar felnu da pokida
2eaa 2eaa 2eaa 2eaa 2eaa
mantagt:
--- Quote from: dusan.milenkovic on May 08, 2013, 12:29:57 PM ---da ti (___) kyosho tockove (___) (___) (___)...
--- End quote ---
Nije mi jasno što pominješ kyosho točkove... A što se REELY modela (igračaka) tiče, to napisah u jednoj drugoj temi čoveku koji se više i ne pojavljuje u istoj, verovatno je i potrošio taj "model" posle par vožnji... mmmm
LM na slikama se vidi da su naopako postavljeni prednji točkovi... Možda je to razlog kidanja felne... lol
Vozi ti onog Losija xxx-sct, a ove Reely stavi na policu i uživaj u njihovoj "lepoti"... ;namig
pozz
dusan.milenkovic:
Ma teram ja i XXX, i Vipera.....nadam se uskoro da cu i rockcrawler preradu Blazea da zavrsim.... Ovo sam dobio pre neki dan, doduse u asfaltnoj varijanti, i model tako kida.... Znam ja vrlo dobro da reely nije top klasa, ali model je dobar, svakako bolji nego recimo neki turningy....
Ovo su matori kyosho tockovi koji su lepo legli na Rock-a, i bas sam hteo malo da se izivljavam po blatu. Jesu prednji naopako, sto me u sustini nije preterano briga jer su od starosti gume postale ko plastika, pa kako god da ih okrenes one isto ''vataju'' ....odnosno NE hvataju. I otkinuo je zadnji koji nije naopako i to odma na startu. A sto se tice trosenja modela....pa zato i sluze....za policu je burago ;)
A definitivno je najkvalitetniji u mojoj garazi IKADA Tamiya, jer posle skoro 10 godina akanja, jedino sto sam na njemu menjao su gume..... A prvo sto sam uradio je da mu iscupam fabricki motor i to pre prve voznje i stavim asociated 12t (fabricki je mabuchi 27t - tzv silver can) Na difovima i zupcanicima jedva ima tragova koriscenja, iako sad ima BL 3500kv..... cak ni fabricki PLASTICNI amortizeri nisu pustili ni kap ulja..... A leteo je ko da je meserschmitt a ne auto... Losi je posle 2 voznje i to bez nekog divljanja izbljuvao ulje i razjebo ketridz na jednom amortizeru..... Sta ce tek da ostane od njega kad pocnem da ga ganjam kako treba.... tj kad stigne TLR kit i waterproof ESC i BL....
Dusan014:
imenjace sta je sa letecim spravama (<--) (<--) (<--) pozdrav
dusan.milenkovic:
Pa sve ovo kod mene dodju letece sprave :-D
Messer ode.... piper ceka servis.... mustang nikako da dodje na red...
trenutno imam jako malo vremena pa su mi autici najprakticniji... i to samo elektro... :(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version