RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Dusan

<< < (5/11) > >>

dusan.milenkovic:

--- Quote from: sova on May 06, 2013, 01:50:28 PM ---sto je lepo kad kritika pozitivno deluje  ()-()  ()-()  ()-(),imam osecaj jos cemo mi ovde svasta videti pa i neki video!!! :)aplauz :)aplauz :)aplauz

--- End quote ---

Eo iskopa neki stari snimak Blaze-a.... Ako se dobro secam to mu je bila prva voznja u mojim rukama.....

sova:

--- Quote from: dusan.milenkovic on May 06, 2013, 02:03:39 PM ---mozda kad uzickam neki gopro. nisam bas vican video produkciji, a i nemam opremu za istu

--- End quote ---

a nema se  :hehe :hehe vidis da se moze sve kad se hoce!
nego ti fenomenalno slusas da si zensko ozenio bi te  :hehe :hehe sto god covek kaze ti odradis svaka cast  :)aplauz :)aplauz :)aplauz

dusan.milenkovic:
Pa nije ovo sad snimljeno nego pre jedno godinu i vise.....samo je trebalo iskopati po hardovima.... Nadam se danas da ce jos jedan bandit da mi bane pa da probam da slikam ''letece'' modele ko sto je trazio moj imenjak :D

sova:
nebitno koliko je staro kod tebe ovde je sve atraktivno,svaka cast za trud i kopanje po hardovima! :)aplauz :)aplauz

dusan.milenkovic:
Ma de atraktivno.... mogu da se kladim da brdo forumasa ima ozbiljnije modele i ozbiljnije vozi.... samo treba slikati....
Danas bi mogle super fotke off road-a da se naprave samo da waterproof setup ne stoji jos uvek na prokletoj carini....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version