RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Dusan

<< < (7/11) > >>

dusan.milenkovic:
Nisam jos zavrsio sve.... jos cackam i experimentisem.... u sustini sam samo izvadio elektroniku tj odbacio spoljnu kutiju od AR300 i sve spakovao u ovo http://www.mikroprinc.com/proizvodi/elektromehanicke-komponente/kutije/kutije-plasticne/kp-pp40sw-50x36x20mm/index.php?keyword=kutija
Malo je vecih dimenzija nego originalni AR300 tako da u sustini mozes da ga stavis gde bi inace stavio Rx

Sad experimentisem sa dihtunzima....  Ovaj od sinoc je propustio....par kapi al propistio.... Veceras jos jedan test da vidim dal ce prokaplje posle cele noci u bokalu vode... slike kad se dodje do finalne verzije :D

dusan.milenkovic:
Greskom mi stigli tockovi za 1/8 buggy koji ne posedujem..... pa reko da li je neko voljan menjati neki set za 1/10 za ove....... Mrzi me da se zamlacujem sa prodajom i kupovinom, a kako su novi i nikad korisceni menjao bi takodje za neke nove, off road, spiked buggy, SCT ili slicne, dimenzija od 90-110mm  sirine 35 do 45mm..... Ovi su Ansman, 110mm/40mm 17mm hex spiked buggy gume...

aj nudite sta imate

munjeviti:
 pozdrav iz banje od vlasnika 109 ke

dusan.milenkovic:

--- Quote from: munjeviti on September 03, 2013, 04:50:20 PM --- pozdrav iz banje od vlasnika 109 ke

--- End quote ---

Ojhaaaaaaaaa :D

Polete li? Rockhard leti redovno :D

munjeviti:
nije jos bakcem se sa auticima sutra cu da okacim fotke mojih vozila pa pogledaj pozzdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version