RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Dusan

<< < (11/11)

dusan.milenkovic:
Sto se tice standardne auto mehanike tu nemam problema, dugo se vec bakcem sa auticima. Ali jedini nitro motor koji sam ikada upalio bio cox 0,8 i to pre jedno 20 godina...
Polovan je pa je zato danas imao kompletan overhaul. Bio je prilicno zapusten, cak i sasija napukla na jednom mestu, al sam dobio jos skoro ceo jedan u delovima ukljucujuci i sasiju i motor, pa je sve to sredjeno. Nisam se toliko umazao jos od sredjivanja MZ-a....
Sva mehanika sredjena, ociscena, podmazana, zamenjena ulja, ostao je samo motor. Nema pull start nego spin starter kom fali jednosmerni lager. Ima tu jos nekih sitnica koje ce trebati, tako da se svakako gledamo ovih dana ;)

dusan.milenkovic:
Dok se cekaju jos neke stvari za Nitro (npra da mi neko pomogne da upalim govno na duze od 6 sekundi...), uzeo da konacno zavrsim skid plate za rockhard.... Hteo prvo samo prednji da napravim, al pokloni mi drugar parce durala od 1.5mm koje je kao stvoreno da se od njega uradi cela sasija... I etoooooo
Staru plasticnu sasiju sam lepo ocistio i osmirglao odozdo, namazo epoxijem i zalepio alumuluminimum odozdo.... Da bi se to lepo steglo i ostalo tu gde treba, iskoristio sam sve rupe na sasiji da kroz njih prisrafim 2 komada kako bi to bilo stegnuto kako treba. Kako sam to poceo pre desetak dana, a nikako da zavrsim zbog posla, taman se epoxi lepo stego. Malo testerisanja, malo smirglanja i eto sasijeeeee.... Naravno u istu sam ukljucio i prednji i zadnji skid plate, tako da sad nema mozganja da li ce isti da se odvali kad zveknem u nesto.... Sutra test da vidimo kako radi, a sad eo par slika....

Toliko za sada, sutra malo iz voznje, a mozda i neki mali video.

dusan.milenkovic:
Da se javno zahvalim Bignedi za ozivljavanje Nitro BMW-a. Nadam se sutra da ce malo da se osusi pa da opletem malog po parkingu :)

()-() ()-() ()-() ()-()

banbo:
Uf bre mocna masinica  :big smile
POstavite neki video.

dusan.milenkovic:
Konacno stigaoooooooooo  (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) (yay)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version