RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Red Bull Flugtag
sasa:
Bravo momci...samo napred,svaka vam se dala :_D Da zivim u bg sigurno bih se i ja zezao sa nekom letelicom :mhm
pozdrav i navijamo za vas :)aplauz
chupko:
Navijamo za vas i majstori!!! :)aplauz
baboher:
Hvala svima na pohvalama, ali ovo još nije gotovo.
Večeras slede nove slike o radovima.
(<--)
baboher:
Bilo nam je mnogo dosadno, pa smo se igrali malo :)
baboher:
Polako, polako i sastavi se avion ceo... (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo)
Posle lepjenja oba polukrila ostalo nam je još samo da napravimo drvenu kutiju koji će sve to da drži na mestu, kao i moje "pilotsko" sedište. Prvo smo olakšali naše prečkice od OSB-a jer bi nam kutija bila preteška.
A prečkice pre i posle sečenja su izgledali ovako:
MIslim da slika govori sama za sebe. Kako smo isekli ove rupe masu svake prečkice smo smanjili na polovinu.
Ovako se to sklopilo polako ali sigurno. Sad nam fali samo pilot i pista za poletanje :)
Posle sastavjanje drvene kutije nasledio je izrada horizontalnog repa. Horizontalni rep će nam biti ceo pokretan i okretaće se u dve kose račve 75 mm u koju smo stavili dve plastične karike, to jest kliznog ležaja. Sistem komandi repa biće uradjeno pomuću kanapa za baliranje.
Kada su radovi na repu bili gotovi, zahvaljujući našem članu koji je doneo foliju sa kojom ćemo da ga presvlačimo isprobali smo i to. A to je izgledalo ovako.
A Red Bull nije mogao da izostavi. :) :) :) :) ;)
Kad se sve ovo osušilo pogledali smo kako će sve ovo izgledati kad se sastavi... I mi smo se malo iznenadili ali nam se sviđa konfiguracija.
A pored svih ovih stručnjaka i mašinaca neophodna je i technologija :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version