RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Setup za FPV

<< < (2/2)

cakra:
NTM prop su sasvim ok motori...ja imam na jednoj hexy roxxy 2827/37 750kV-11x4.7 a na drugoj ntm prop 3530 1100kv sa e-prop 11x5,
a nedavno sam sastavio i jedan quad sa NTM prop 2836 750kv kolegi sa foruma mrburns imas i topic o tom quaduhttp://www.rcfly4um.org/index.php/topic,11139.0.html i quad mu sa multiwii-jem leti zaista odlicno! Prijatno se iznenadih perfomansama cak i po solidnom vetru!
Posto je njegov setup veoma slican tom tvom zeljenom-pitaj ga za flight time...on koristi elise 11x4.7 i 12x4.5 i misim da ima dosta solidan flight time-ne secam se tacno koliko minuta i sa kojim batt? mmmm

Ako kupis onaj dji komplet-ne vidim razlog da ne koristis njihove nove 10x3.8 elise-koje su gotovo potpuna kopija graupnerovih eprop...i sa tom baterijentinom od 6000mA ima da se naletiiis :)
a ne znam kako taj ecalc racuna...ja ga bas i nisam koristio :)...
 (<--)

danko:
Ja idem na te Graupner e-prop 10" iz prostog razloga što ih već imam gomilu (kupio sam za hexu, pa ne mogu da ih letim, motori nemaju snage i stavio sam slowfly 1045 karbonske). Uzeću ove NTM 28-30S 900kV motore, pa ako ne bude išlo sa njima kupiću onda veće 11" ili 12" propelere...

DJI komplet ne bi kupovao jer mislim da su ti motori koji dolaze sa njim isuviše slabi za to što meni treba (veliki flight time). Od DJI-a bi uzeo samo originalan frame zbog čvrstoće, a sve ostalo nabavljam sam.

Odlučio sam da za kontroler odabarem APM 2.5, on podržava GPS i OSD, i takođe ima podršku za HoTT telemetriju tako da mi je i to super.

kole_niš:

--- Quote from: danko on April 26, 2013, 10:40:10 AM ---Odlučio sam da za kontroler odabarem APM 2.5 ...

--- End quote ---

Danko,

Dobar izbor!

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version