RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Gabor

<< < (39/43) > >>

dejan_ts:
Bas lepo ,da te dugo sluzi i da se naletis sa njim ,kupovina za 10ku

Gabor:
Hvala Dejane! Jedan od modela koji trajno ostaje član flote.

ivanmagd:
Gabore, ovo je nekad bio moj model. Imao je glow motor a ja sam uradio konverziju na elektro. Esc je Turnigy 85A, ugradio sam ga tako da ima provetravanje spolja. Motor ti je poznat, ja sam ga leteo sa Apc 14x8.5 i 6S 4000 baterijom. Taj setap je davao savrsene rezultate, letovi su sa tom baterijom trajali 20-30 minuta u zavisnosti od nacina letenja. Ta baterija je dovodila cg u savrsenu poziciju i avion u toku leta ima jako dobar 'stav'. Nakon tog modela to nisam osetio ni na jednom avionu koji sam leteo.
Sa drvenom 14x8 elisom vreme letenja je bilo 15-20minuta.
Ja sam mu lepio foliju da izbleda kao osa i tako ga samo unistio.
Vidim na tvom blogu da presvlacis neki zuti Cub, nadam se da se radi o ovom avionu jer je bas zasluzio.

Da te lepo sluzi!

Ivan.

Gabor:
Eto, konačno sam dobio odgovor ko je bio vlasnik modela. Već od ranije imam jedan Kysho Cub, kojeg smo bukvalno sačuvali od bacanja, toliko je bio oštećen. O tom avionu imaš kompletnu temu na blogu. Kad sam ovog poleteo, nakon prvog zaokreta je me oduševio. Lagano leti, nije živčan, jako lepo prati komande pilota. Onda sam i rešio da ga sačuvamo i ostaje trajni član flote, dok onog drugog Cub-a sam ponudio u oglasima. Inače, da, njega sređujemo sad, da bude po našem ukusu, i naravno vredi potrošiti svaki dinar na njega. Pošto smo sa poslom stigli do 90%, uskoro ćeš ga videti kako izgleda sređen, i ako bude bilo sve po planu, onda ga donosim i u Valjevo  (<--) Naravno, na blogu uvek imaš update teme... Ako nas ne zezne vreme, onda za vikend će imati re-maiden flight u Pečuj, u mađarskoj.

Gabor:
Evo kako izgleda Cub nakon saniranja

Po planu, svoj ponovni let je imao na RC susretu u Pečuj, u madjarskoj

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version