RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Gabor
Gabor:
Spree trenutno leti sa AXI 2212/34 690kv ali samo privremeno ( dosta je lenj, ali bolje i šta nego ništa ;namig ). Na putu mi je KEDA 20-20L, pa kad stigne i poletim sa tim motorem, napisaću kako se ponaša... (<--)
Gabor:
Ispod Božićne jelke se našao jedan nov model... Izgleda da sam bio dobar preko cele godine, pa zaslužio (yay) :
marko:
Gabore, zbog cega si se opredelio sada za trenera?
Letis Mig-a, pa 3D fun fly-a, a sada si se opredelio za visokokrilca trenera. ???
Nek je sa srecom u svakom slucaju. :)aplauz
Da ne planiras obuku omladinaca, cerka je zagrlila medu, ali sin ne pusta Nebeskog Heroja! (res)
srdjan012:
Prelep model, sa srecom da (<--)
Gabor:
--- Quote from: marko on December 24, 2009, 11:16:12 PM ---Gabore, zbog cega si se opredelio sada za trenera?
Letis Mig-a, pa 3D fun fly-a, a sada si se opredelio za visokokrilca trenera. ???
Nek je sa srecom u svakom slucaju. :)aplauz
Da ne planiras obuku omladinaca, cerka je zagrlila medu, ali sin ne pusta Nebeskog Heroja! (res)
--- End quote ---
Marko! Kad sam počeo da letim, ovakav model mi je bio želja. Lično mišljenje da mi treba još dosta letenja, vežbe, a tu su i deca, ko isto vole sve ovo. A sa druge strane gledano hteo sam jedan baš ovakav model, koji jednostavno poleti, uradi par krugova, pa sleti... A pošto već ćerkica vežba na jedrilici, posle može da posluži i kao šlep model... Prvo sam uzeo Red-Crowneda, u šta sam se dosta razočarao a mislim da će mi ovaj model doneti puno lepih sati u vazduhu... Fun fly i MIG su sasvim druge priče, naravno neću ih ostaviti sa strane...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version