AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA
Privezak kamera 808 #16
Adde:
Pokusacu da pricvrstim kameru na neki nacin koji ublazuje vibracije. Imam model koji veoma mirno leti a i dobro jedri tako da drhtavi delovi mogu da se izbace. Hvala na informaciji.
jarun75:
Meni je na easystaru pricvrscena s čičak trakom
Na kameru je zaljepljen ženski čičak a na modelu muški
Vibracije su minimalne čak čičak absorbira malo tih vibracija
Za razliku kad sam ju fiksirao duxicom
Nadam se da sam vam pomogao
Inače za te novce je jako dobra
Batka mi drži cca jedan sat snimanja,
Ima i software za nju jer može slikati i snimat
Lp
Marjan
Adde:
Kamera je stigla i nasao sam vremena da je probam. Slika je fantasticna kada je kamera mirna ali u letu se slika talasa. Stavicu video kasnije da vidite kako je.
tibeteagle:
--- Quote ---kada je kamera mirna ali u letu se slika talasa
--- End quote ---
Talasanje slike nastaje usled interferencije dveju frekvencija. Jedna je isčitavanja sadržaja video čipa, dok je druga fekvencija pomeranja tela kamere, odnosno dela modela koje pobuđuje motor. Treba da se stavi na mesto gde model ne vibrira toliko i da se uležišti u mekani sunđer. Treba probati razna mesta na modelu i videti gde je slika najbolja, kao i dimeziju sunđera. Najmanje vibracije ima u centralnim delovima avio modela i to u korenu krila. Sve periferije su menje dobre.
Adde:
Evo ga i video. Na Youtube je jos gori nego original. Uglavnom kamera je u manjem quadcopteru ST360, gimbal je SSG. Propeleri i motori su ugradjeni bez balansiranja, P i I u regulatoru u KK2 su na brzaka podeseni i rezultat toga su vibracije. Kamerica lezi na Wincent Tonegel a pricvrscena je lastikom. Kada nadjem vremena izbalansiracu propelere i motore.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version